Τρίτη 21 Μαΐου 2019,

Μεγάλη ανταπόκριση της αγοράς στο νέο πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης «Travel Insurance» της Karavias Underwriting Agency.

Ασφάλεια σε επαγγελματικές και ιδιωτικές μετακινήσεις,  εντός ή εκτός της χώρας, και πλήρης προστασία σε κάθε ταξίδι και για κάθε ταξιδιώτη, με απεριόριστη υποστήριξη σε ότι και αν συμβεί, διασφαλίζει το καινοτόμο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Karavias Underwriting Agency, «TRAVEL INSURANCE», το οποίο προσφέρεται μέσω συνδικάτων των Lloyd’s και υποστηρίζεται από εξατομικευμένο Travel Underwriting της Karavias Underwriting Agency.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα παρέχει οικονομική, συμβουλευτική, γραφειοκρατική, νομική, ιατροφαρμακευτική, και οποιαδήποτε άλλη αναγκαία υποστήριξη σε κάθε απρόοπτο που μπορεί να προκύψει σε μετακινήσεις ή ταξίδια, ιδιωτών και επαγγελματιών.

Διαθέτει προνομιακή τιμή και διαμορφώνεται ανάλογα με το προφίλ και τις απαιτήσεις του πελάτη.

ΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Αποζημιώνει μεταξύ άλλων: Ακύρωση ταξιδιού και πτήσεων, Νοσοκομειακές ανάγκες, Εισιτήρια,  Μεταφορές οικείων προσώπων, Απώλεια χρημάτων, Προσωπικών αντικειμένων, Αποσκευών, Νομική κάλυψη και Οτιδήποτε απρόοπτο συμβεί στον κάτοχό του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

Απευθύνεται σε όσους πραγματοποιούν ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς ή και για αναψυχή από και προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου (περιλαμβανομένης και της Ελλάδας). Είναι ιδανικό για Στελέχη επιχειρήσεων, Επαγγελματίες, Φοιτητές, Συλλόγους, Αθλητικά σωματεία, Ομάδες, Οργανώσεις, Ταξιδιωτικά γραφεία, Ναυτικούς, Συνεργεία (εντός και εκτός Ελλάδας), Συνεδριακό τουρισμό κ.λ.π.

Ο CEO της εταιρείας, κ. Γιώργος Καραβίας, δήλωσε:

«Στόχος της Karavias Underwriting Agency είναι η συνεχής δημιουργία νέων, πρωτοποριακών προϊόντων , τα οποία με τη βοήθεια των πολύτιμων συνεργατών μας «ανοίγουν» νέες αγορές και δημιουργούν νέους κλάδους παραγωγής.

Η ανταπόκριση της αγοράς στο πρόγραμμα “TRAVEL INSURANCE” της Karavias Underwriting Agency είναι πρωτόγνωρη. Το έντονο ενδιαφέρον των συνεργατών μας και των πελατών τους για το προϊόν, από την πρώτη κιόλας στιγμή, δείχνει την μεγάλη προοπτική του προϊόντος.

Οι πελάτες ανταποκρίνονται σε καινοτόμες, κάθετες λύσεις και η Karavias Underwriting Agency είναι εδώ για να τις δημιουργήσει.

Το  προϊόν υποστηρίζεται από in-house Travel Underwriter της εταιρείας μας με 15ετή εμπειρία στην Ταξιδιωτική Ασφάλιση, και συμπληρώνεται με την αξιοπιστία των Lloyd’s.

Τέλος, η υποστήριξη των συνεργατών μας είναι πάντοτε η πρώτη μας προτεραιότητα. Είμαστε κοντά τους για να διασφαλίσουμε την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους, απέναντι σε οποιοδήποτε ζήτημα παρουσιαστεί.»

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

26/02/2019

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Αγροτικής Ασφάλισης στην Ευρώπη θα παίξει η ελληνική Ασφαλιστική Αγορά και η Karavias Underwriting Agency

07/11/2018

Τα καινούρια γραφεία της Mega Brokers σηματοδοτούν τη νέα εποχή της εταιρείας

07/11/2018

Η Karavias Underwriting Agency Ασφαλίζει την «Art Thessaloniki»

23/10/2018

Επιβράβευση της 8ετούς Θητείας του Γ. Καραβία στο «τιμόνι» του ΣΕΜΑ

05/07/2018

O Γιώργος Καραβίας λανσάρει την τέχνη του «Micro Underwriting»

25/05/2018

Τί είναι το Open Market και πώς η Karavias Underwriting Agency μπορεί να βρει λύσεις για δύσκολους ασφαλιστικούς κινδύνους.

23/05/2018

Διαχείριση ναυτιλιακών κινδύνων από την KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY

21/03/2018

Motor Insurance από την Karavias Underwriting Agency

12/03/2018

Η Karavias Underwriting Agency στο Οινόραμα 2018.

02/03/2018

Κάλυψη μικρών κοσμηματοπωλείων χωρίς πραγματογνωμοσύνη από την KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY!

10/10/2017

Η Karavias Underwriting Agency, Χορηγός Ασφάλισης στην έκθεση «Art take over» του The Mall Athens

06/09/2017

Προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από την Karavias Underwriting Agency

20/10/2016

H Εκδήλωση της Karavias Art Insurance

19/05/2016

Η KARAVIAS ART INSURANCE για ακόμη μια χρονιά χορηγός στην έκθεση ART ATHINA 2016

19/04/2016

H Karavias Underwriting Agency (Coverholder at Lloyd’s) σε συνεργασία με την Alexander Moore AE (SAP Golden Partner) επιλέγει το SAP BusinessOne/InsuranceOne για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα