Κυριακή 26 Μαΐου 2019,

Η interasco εγκαινιάζει τη νέα ψηφιακή εποχή και επιβραβεύει τους πιστούς πελάτες της

Mε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «η interasco στη Νέα Ψηφιακή Εποχή» την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση ενός μεγάλου βήματος για την ένταξη της interasco στην ψηφιακή εποχή, η διοίκηση της εταιρείας παρουσίασε στους συνεργάτες της μια σειρά από προηγμένες εφαρμογές και προνόμια, που υλοποιήθηκαν με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα νέα αυτά οφέλη της ψηφιοποίησης της interasco έχουν τη δυνατότητα να τα απολαύσουν, τόσο οι ασφαλισμένοι της όσο και οι συνεργαζόμενοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της interasco, αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για την παρουσία τους, αλλά και για την ψήφο εμπιστοσύνης τους όλα αυτά τα χρόνια στην εταιρεία, προχώρησε σε μια σύντομη ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης και τόνισε ότι «κάθε ισχυρή ασφαλιστική εταιρεία πρέπει να διαθέτει σύγχρονα “εργαλεία” για τους πελάτες και τους συνεργάτες της, καθώς και να υιοθετεί νέες πρακτικές βελτίωσης, προκειμένου να τους στηρίζει ουσιαστικά». Ο κ. Σαΐας επισήμανε την επιβεβλημένη ανάγκη για εκσυγχρονισμό του ασφαλιστικού κλάδου μέσω της ψηφιοποίησης και υπογράμμισε ότι η interasco, με την υποστήριξη του Ομίλου Harel, είναι ήδη έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις, πάντα σε στενή συνεργασία με τα ελεύθερα δίκτυα.

Η κα Ναταλία Γιαννιού, Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing, τόνισε ότι η εταιρεία προχώρησε σε ουσιαστικές πρωτοβουλίες, που ανταποκρίνονται στα σημερινά δεδομένα. Στόχος της ψηφιακής στρατηγικής της interasco είναι να διασφαλιστεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος εξυπηρέτησης των συνεργατών και κατ’ επέκταση των πελατών της και να καλυφθούν οι καθημερινές επαγγελματικές τους ανάγκες με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Σύμφωνα με την κα Ν. Γιαννιού, «τα νέα ψηφιακά εργαλεία δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν την άμεση επικοινωνία των πελατών, αλλά και της εταιρείας, με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και να αναβαθμίσουν πολυεπίπεδα την εξυπηρέτηση όλων των εμπλεκόμενων μερών».

Η Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να εντάξουν στην καθημερινότητα την δική τους και των πελατών τους,  την εφαρμογή «My Interasco App», μέσω της αναβαθμισμένης ψηφιακής πλατφόρμας «My Interasco» για Συνεργάτες. Πρόκειται για μία εφαρμογή που δίνει στον πελάτη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την ασφάλισή του από το tablet, το κινητό ή/και την οθόνη του υπολογιστή του.

Η κα Εύη Σκορδή, Επικεφαλής Marketing & Εξυπηρέτησης Πελατών παρουσίασε το νέο καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης «Ευχαριστώ», το οποίο ανταμείβει τους πελάτες για τη συνολική τους σχέση με την εταιρεία, αλλά και για τον τρόπο που επιλέγουν να συναλλαγούν μαζί της. Το πρόγραμμα επιβράβευσης «Ευχαριστώ» εστιάζει σε τρεις βασικούς πυλώνες, την οικογένεια, το σπίτι και το αυτοκίνητο, ενώ για τη δημιουργία του συνέβαλαν αποτελεσματικά οι εταιρείες  “Intelli Solutions” -η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών πληροφορικής, με εξειδίκευση στον χρηματοοικονομικό και τηλεπικοινωνιακό τομέα, καθώς και η “ClientIQ”, ηγέτιδα στον τομέα της παροχής εξελιγμένων εργαλείων διαχείρισης πελατολογίου και πιστότητας πελατών.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

22/04/2019

Silver Award για την Interasco και το ψηφιακό πρόγραμμα επιβράβευσης ευχαριστώ!

28/03/2019

Νέος Κανονισμός Πωλήσεων 2019 της Interasco

05/03/2019

Ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνοντας Σύμβουλος της Interasco ΑΕΓΑ, στον C-Suite Series του International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

20/02/2019

Η Interasco έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

24/01/2019

Η Interasco εγκαινιάζει τη Νέα Ηλεκτρονική Πληροφόρησης Ζημιών

01/11/2018

Ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης υλοποίησαν οι εταιρείες Intelli Solutions και ClientIQ για την ασφαλιστική εταιρεία Interasco

01/10/2018

Interasco: Στην Αγία Πετρούπολη οι καλύτεροι συνεργάτες της

30/07/2018

INTERASCO:Ευελιξία στην πληρωμή ασφαλίστρων κλάδου περιουσίας

09/05/2018

Η Interasco εγκαινιάζει τη Νέα Digital Εποχή

27/03/2018

Ανάπτυξη Συνεργασίας μεταξύ Interasco A.E.Γ.Α & Mediterraneo Hospital

22/02/2018

Νέα Υποδιευθύντρια Πωλήσεων, ανακοίνωσε η Ιnterasco Α.Ε.Γ.Α.

13/02/2018

Η Interasco καλωσορίζει τη Digital εποχή & τα Social Media

11/12/2017

«Νέα Online εταιρική εικόνα της Interasco Α.Ε.Γ.Α»

12/09/2017

Η Νέα «OPTIMUM» Γενιά Νοσοκομειακών Προγραμμάτων της Interasco

13/07/2017

Νέος Διαγωνισμός Πωλήσεων της Interasco Α.Ε.Γ.Α.

15/06/2017

Tαξίδι πωλήσεων της Interasco Α.Ε.Γ.Α. στο Βιετνάμ

21/03/2017

Crow Selling 5% από την Interasco

26/01/2017

Νέες καλύψεις στα ασφαλιστήρια υγείας της Interasco

07/12/2016

Ανάπτυξη Δραστηριοτήτων της Interasco A.E.Γ.Α. στη Βόρεια Ελλάδα

07/12/2016

«Διπλές οι Εκπλήξεις» από την Interasco Α.Ε.Γ.Α. στο δίκτυο συνεργατών της

16/11/2016

Η συμμετοχή της Interasco running team στη διοργάνωαη του Μαραθώνιου Αθήνας 2016

06/09/2016

Νέα Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εργασιών στην Interasco ΑΕΓΑ

31/05/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ταξίδι πωλήσεων της Interasco Α.Ε.Γ.Α. στη Νέα Υόρκη.

09/05/2016

Νέα διευθύντρια ασφαλιστικών εργασιών στην Interasco ΑΕΓΑ

23/03/2016

«Νους Υγιής εν σώματι Υγιεί» για την Interasco Running Team

16/03/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Interasco Α.Ε.Γ.Α, για το έτος 2016

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα