Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019,

Η Generali υποδέχεται το Αύριο

Σε κλίμα αισιοδοξίας που διαμορφώνουν τα απολύτως ικανοποιητικά αποτελέσματα για το 2016, η Generali υποδέχθηκε πάνω από 650 συνεργάτες της, στις ετήσιες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 10 και 14 Φεβρουαρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση στην Αθήνα άνοιξε ο κ. Άγγελος Μπεφών Διευθυντής Πωλήσεων της Generali. Στην πρώτη του ουσιαστικά παρουσία, ενώπιων του συνόλου του δικτύου, ο κ. Μπεφών δήλωσε: «Ήρθα σε μια μεγάλη ασφαλιστική οικογένεια, σε μια εταιρία που παρέχει εξαιρετικά ασφαλιστικά προϊόντα, σύγχρονες διαδικασίες, άριστα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και πάνω απ’ όλα έχει όραμα και μεράκι να πετύχει ακόμη υψηλότερους στόχους. Αυτό το όραμα μοιράζομαι κι εγώ και είμαι είμαι διατεθειμένος να εργαστώ από κοινού με μια πολύ ικανή ομάδα για να διαδώσουμε μαζί την αξία της ασφάλισης στην ελληνική αγορά» Αναφέρθηκε στη διαχρονική δέσμευση της εταιρίας στα ανθρωποκεντρικά δίκτυα, τονίζοντας ότι «εσείς είστε οι άνθρωποι μας, η δύναμη μας και ο ουσιαστικός σύνδεσμος που μας μεταφέρει τα μηνύματα και τον παλμό της αγοράς». Ο κ. Μπεφών, δεσμεύτηκε ότι η Generali ετοιμάζει νέες ευχάριστες εκπλήξεις για το επόμενο διάστημα, «εξελίξεις που θα καταστήσουν τη συνεργασία με την εταιρία πιο λειτουργική, καθώς θα επιμείνουμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων υπηρεσιών για τους συνεργάτες μας».

Στη Θεσσαλονίκη, δυναμικό χαιρετισμό  έδωσε  ο κ. Στυλιανός Στυλιανίδης, Διευθυντής Βορείου Ελλάδος, κάνοντας αναφορά στην σημαντική αναπτυξιακή πορεία που καταγράφει η εταιρία και στην  Βόρεια Ελλάδα.  Σε αυτή την επιτυχή πορεία, η συμμετοχή των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της περιοχής, υπήρξε καθοριστική, επισήμανε ο κ. Στυλιανίδης. «Μαζί μπορούμε», τόνισε, για να συνεχίσει ότι η Generali αποτελεί μια αξιόπιστη και φερέγγυα εταιρία που τιμάει το όνομα και την πολύχρονη ιστορία της, και που ξέρει να παλεύει για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή. «Τα ανθρωποκεντρικά δίκτυα δοκιμάζονται και δίνουν την μάχη τους. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, σε όλα τα επίπεδα», υποσχέθηκε, κλείνοντας ο κ. Στυλιανίδης.

Τα αποτελέσματα ρεκόρ της Generali, για το 2016 σε παραγωγή ασφαλίστρων και κερδοφορία, παρουσίασε στην συνέχεια ο Chief Technical Manager κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Η Generali  κατέγραψε συνολική αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων 9,3% σε σύγκριση με το 2015, διπλάσια από το μέσο όρο της αγοράς,  φτάνοντας τα 183,7 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στα 10,2 εκατ. ευρώ, τα υψηλότερα που καταγράφηκαν ποτέ στην ιστορία της στην Ελλάδα. «Η Generali  παρουσίασε  μία ισορροπημένη ανάπτυξη, με όλους τους κλάδους να σημειώνουν άνοδο παραγωγής και κερδοφορίας. Τα κέρδη αυτά, θα επενδυθούν με στόχο την περαιτέρω βελτίωση και τη συνεχόμενη αναβάθμιση των παρεχόμενων  υπηρεσιών μας» υπογράμμισε ο κ. Βασιλόπουλος, δίνοντας το στίγμα μιας αναπτυξιακής πολιτικής εκ μέρους της Generali,  με έντονα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

«Το αύριο είναι εδώ. Το μέλλον έχει ήδη έρθει», ήταν το μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Πάνου Δημητρίου προς τους εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, συνεργάτες της Generali. Ο κ. Δημητρίου περιέγραψε το πλαίσιο ανάπτυξης της εταιρίας για την επόμενη τριετία, το οποίο περιλαμβάνει τρεις βασικούς στόχους. Ο πρώτος είναι η συνεχής επένδυση στην τεχνολογία. «Τεχνολογία από εμάς για εσάς» είπε χαρακτηριστικά, «η οποία θα στοχεύει, κυρίως, στην ενίσχυση των εργασιών του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή». Ο δεύτερος στόχος, είναι η συνεχόμενη αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει η Generali στον πελάτη, ώστε να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της εποχής, όπως αυτές διαμορφώνονται από το νέο ψηφιακό περιβάλλον και οι οποίες μεταβάλλονται ραγδαία, καθημερινά.

Κυρίαρχο στοιχείο των νέων υπηρεσιών, «η σύζευξη της τεχνολογίας με μία πιο ανθρώπινη προσέγγιση και η παροχή αξίας στον ασφαλισμένο», είπε ο κ. Δημητρίου. Ο τρίτος στόχος της Generali ως ηγέτιδα ασφαλιστική δύναμη, είναι η αλλαγή της ασφαλιστικής αγοράς προς μία ποιοτική κατεύθυνση, με «όχημα εσάς, τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές» όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά. «Τα επιτεύγματα της Generali  τα τελευταία χρόνια, χρόνια έντονης οικονομικής κρίσης, οφείλονται σε εσάς. Είμαστε η μοναδική ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα, που στηριζόμενη  αποκλειστικά στο ανθρωποκεντρικό δίκτυο πωλήσεων αύξησε το μερίδιο αγοράς από το 1,5% στο 5% και βρέθηκε ανάμεσα στις έξι πρώτες εταιρίες του κλάδου», τόνισε ο κ. Δημητρίου.

Για το δίκτυο συνεργατών της, η εταιρία θέλει να προσφέρει, πέραν της πρακτικής στήριξης του καθημερινού τους έργου με αποτελεσματικά εργαλεία και διαδικασίες και μια πρόσβαση σε ενημέρωση και σε μηνύματα πέραν των στενών ορίων της τοπικής αγοράς. Θέλει να μοιράζεται γνώση με τους ανθρώπους της, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρίου και να τους προετοιμάζει για την επόμενη μέρα, προβληματίζοντας τους δημιουργικά και ενθαρρύνοντας τους να αναθεωρούν συνεχώς πρακτικές και πάγιες αντιλήψεις. Για το λόγο αυτό, φέτος μεταξύ των προσκεκλημένων της Generali, ήταν και ο κ. Terence Mauri, διακεκριμένος ομιλητής και παγκοσμίου φήμης ειδικός σε θέματα ηγεσίας και  συγγραφέας του  best  seller “The Leader’s Mindset: How To Win In The Age of Disruption”.

Ο ομιλητής μύησε τους συμμετέχοντες στα μυστικά της νέας εποχής, που χαρακτηρίζετε από την συνεχόμενη ανατροπή και την ιλιγγιώδη ταχύτητα των αλλαγών. «Αυτοί είναι οι πιο “αργοί” ρυθμοί που θα βιώσουμε για το υπόλοιπο της ζωής μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Mauri, δίνοντας το στίγμα της ταχύτητας των εξελίξεων και της ανάγκης για άμεση προσαρμογή σε νέα δεδομένα. Ο κ. Mauri προέτρεψε το κοινό να είναι ανοιχτό στις αλλαγές, να μην τις φοβάται, αλλά αντιθέτως να τις προκαλεί. Στην εποχή της επιτάχυνσης, προειδοποίησε, οι οργανισμοί που δεν αλλάζουν, δεν επιβιώνουν και υπάρχουν πολλά σύγχρονα παραδείγματα μεγάλων ομίλων οι οποίοι έχασαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο κολοσσιαία μερίδια αγοράς. Τόνισε ότι η τεχνολογία έχει ελαχιστοποιήσει το χρόνο και ζήτησε από όλους να σκέφτονται έξυπνα και απλά- smart and simple όπως είναι και το motto της Generali, για να προλαβαίνουν τις εξελίξεις και να μετατρέπουν τις τάσεις της αγοράς σε ουσιαστικές λύσεις για τους καταναλωτές. «Μόνο μέσα από αποφασιστικότητα και συνεχή μάθηση θα καταφέρετε να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται και να παράγετε καινοτομία» κατέληξε εν μέσω θερμού χειροκροτήματος εκ μέρους των συμμετεχόντων.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την κοπή της πατροπαράδοτη πίτας, και τους Συνεργάτες της Generali να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, θέτοντας ακόμη πιο υψηλούς αναπτυξιακούς στόχους.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

27/12/2018

Οι Γιατροί του Κόσμου και η Generali ενώνουν τις δυνάμεις τους

11/12/2018

Generali My Road Assistance – Ψηφιακή υπηρεσία Οδικής βοήθειας & Φροντίδας Ατυχήματος από την Generali σε συνεργασία με την Europ Assistance

03/12/2018

«Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα» από τους Γιατρούς του Κόσμου και την Generali

29/11/2018

Η Generali “οδηγεί” τη ψηφιακή καινοτομία στην ασφάλιση

26/11/2018

Η Generali παρουσιάζει το νέο τριετές της στρατηγικό σχέδιο στους επενδυτές.

23/10/2018

Business Days 2018: Τα νέα ταλέντα σχεδιάζουν το επόμενο καινοτόμο προϊόν της Generali

16/10/2018

Generali: Ανανεωμένο και πιο έξυπνο το portal πελατών, MyGenerali

27/09/2018

Συνεργασία Generali Hellas & dacadoo -Ψηφιακές εφαρμογές στις ασφάλειες υγείας

25/09/2018

Home Made: Ασφάλιση κατοικίας με τη φροντίδα της Generali

18/09/2018

Η Generali στον Dow Jones Δείκτη παγκόσμιας βιωσιμότητας

12/09/2018

Η Generali ανοίγει την «πόρτα» στο αύριο της ασφαλιστικής αγοράς!

14/08/2018

Generali: Συνεχίζει την εφαρμογή της στρατηγικής της πετυχαίνοντας τους οικονομικούς της στόχους

03/08/2018

Άμεση η ανταπόκριση της Generali στις καταστροφές στην περιοχή της Αττικής

25/07/2018

Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στην Generali ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης

17/07/2018

Ασφάλιση αυτοκινήτου: Νέα εμπειρία εξυπηρέτησης από την Generali

05/07/2018

Η GENERALI εκπαιδεύει το δίκτυο των IONIOS BROKERS & FORTIS στη Θεσσαλονίκη.

05/07/2018

Κόσμος Ασφαλιστική: Σύναψη συνεργασίας με την Generali Global Health

03/07/2018

Χρυσός ο Ανδρέας Βαζαίος του Generali-ΑΝΟΑ

12/06/2018

GENERALI: Νέα Υπηρεσία Underwriting

31/05/2018

GENERALI Βελτιώσεις στα προϊόντα ζωής

21/05/2018

To 5,2% της ασφαλιστικής αγοράς κατέχει η Generali, με αύξηση παραγωγής 8,9%

18/05/2018

Η Generali χορηγός της Alimo Dynamics στο F1 in schools

17/05/2018

Η Generali συνεχίζει δυναμικά την ψηφιακή της αναμόρφωση

09/05/2018

Μήνυμα πρωτιάς και ενότητας έστειλε η ομάδα της Generali

02/05/2018

“Pencil on the Μoon” – Stories for forward thinkers! Το νέο blog με την υπογραφή της Generali

30/03/2018

H νέα επενδυτική πολιτική της Generali μπαίνει σε εφαρμογή με τη νέα πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων

27/03/2018

Ασφάλιση υγείας από την Generali πιο πλήρης και ευέλικτη από ποτέ!

14/03/2018

Η Generali κάνει την ασφάλιση απλή και προσβάσιμη σε όλους

13/03/2018

Be bold for Inclusion: Το μήνυμα του Ομίλου Generali για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

02/03/2018

Ασφαλισμένοι και Συνεργάτες βαθμολογούν την Generali

26/02/2018

Eπίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή στα γραφεία της Generali

23/02/2018

Η Generali Ανακοινώνει Νέα Περιβαλλοντική Πολιτική

15/02/2018

Π. Δημητρίου : Επενδύουμε στην τεχνολογία που φέρνει πιο κοντά τον ασφαλιστικό σύμβουλο με τον ασφαλισμένο

08/02/2018

Συνάντηση της Διεθνούς Κοινότητας των Οικονομικών Διευθυντών του Ομίλου Generali στην Αθήνα

02/02/2018

Παγκόσμια πρωτιά για το πρόγραμμα Net Promoter System του Ομίλου Generali

01/02/2018

Generali Academy 2018: Έμπρακτη στήριξη στον επαγγελματία ασφαλιστή

31/01/2018

Στα 30 λεπτά η οδική βοήθεια της Generali σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

26/01/2018

Νέα διαδικασία έρευνας ικανοποίησης συνεργατών / πελατών από την GENARALI.

04/01/2018

Aσημένιο Μετάλλιο και Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ για τον κολυμβητή του Generali – ANOA, Ανδρέα Βαζαίο

03/01/2018

Μεταξύ των True Leaders για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Generali

12/12/2017

Βραδιά πρεμιέρας για τους συνεργάτες της Generali

07/12/2017

Νέα συνεργασία της Generali με την Ellcie Healthy φέρνει τα «έξυπνα γυαλιά» που θα αποτρέπουν τον κίνδυνο τροχαίου

07/12/2017

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η καμπάνια της Generali

29/11/2017

Η Generali στηρίζει τη διαφορετικότητα και την ανάπτυξη των εργαζομένων της

01/11/2017

Μία ημέρα με τον CEO της Generali κ. Πάνο Δημητρίου

16/10/2017

«Φύλαξε όσα αγαπάς»: Η Generali γράφει το επόμενο κεφάλαιο στην ψηφιακή της καμπάνια [Video]

10/10/2017

«Ομαδικότητα, δράση και νέοι στόχοι» το μήνυμα του φετινού Generali Trophy

09/10/2017

Ο Όμιλος Generali εγκαινίασε τη νέα παγκόσμια πρωτοβουλία “HUMAN SAFETY NET”

06/10/2017

Μήνυμα ζωής έστειλε η ομάδα της Generali, από το 9ο Greece Race for the Cure

12/09/2017

H Generali & το νοσοκομέιο Metropolitan ενώνουν τις δυνάμεις τους

21/08/2017

Στον τροπικό του Αιγόκερω έδειξε η πυξίδα της Generali το 2017!

03/07/2017

H Generali ανοίγει την «πόρτα» της στη νέα γενιά ταλέντων

11/05/2017

Αναπροσαρμογή τιμολογίων αυτοκινήτου από τη Generalli

09/05/2017

Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali

18/04/2017

H Generali γράφει το δικό της οδηγό επιτυχίας

07/04/2017

Η Generali λανσάρει τη νέα της καμπάνια στο YouTube

20/03/2017

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Generalli στη Θεσσαλονίκη

17/03/2017

Ομιλος Generali: Εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα για το 2016, υψηλότερο μέρισμα ανά μετοχή κατά 11,1%

17/02/2017

Εκπαιδευτική συνάντηση της Generali την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη

02/02/2017

Η Generali και η Nest ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν πιο ασφαλή την κατοικία και τη ζωή των καταναλωτών

24/01/2017

Generali Social Baking: Oι χρήστες του facebook ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

23/01/2017

Ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton, διασφαλίζει η Generali για τους Συνεργάτες της

23/01/2017

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκπαίδευσης 2017 των συνεργατών της Generali στη Βόρεια Ελλάδα

17/01/2017

Cycle Way: Νέο Πρόγραμμα Ασφάλισης Ποδηλάτου από την Generali

17/01/2017

Βελτιώσεις στον Κλάδο Αυτοκινήτου & Ανανεωμένος Οδηγός Ασφάλισης από την Generali

04/01/2017

Εναρξη καθηκόντων για τον νέο Διευθυντή Πωλήσεων της Generali κ. Άγγελο Μπεφών

20/12/2016

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου η Generali μαγειρεύει LIVE για να στηρίξει «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»!

14/12/2016

True Leader και το 2015 η Generali

25/11/2016

Ρεκόρ Πωλήσεων καταγράφει το Γραφείο της Generali στη Βόρεια Ελλάδα

21/11/2016

Νέο γραφείο του Δικτύου Generali στην Κεφαλλονιά

11/10/2016

Αλλαγές στα προγράμματα Επαγγελματικής Α.Ε. Ιατρών της Generalli

29/09/2016

Γεμάτο συναρπαστικές στιγμές το 6ο Generali Trophy

26/09/2016

Νέα Smart & Simple Ιστοσελίδα για την Generali

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα