Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019,

Η Ancoria Insurance δραστηριοποιείται τώρα και στην Ελλάδα

Η Ancoria Insurance, μετά την επιτυχημένη πορεία της στην Κύπρο και τη Σουηδία, δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα,  υπό το καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών, για να προωθήσει το ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Ancoria Pension Plan.

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε 6 Ιουνίου στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ancoria κ. Τάσος Αναστάση ανάφερε ότι η ανακοίνωση της παρουσίας της Εταιρείας στην ελληνική αγορά αποτελεί μια ξεχωριστή μέρα για την Ancoria Insurance.

Αναφερόμενος στο ιστορικό της Ancoria Insurance, ο κ. Αναστάση είπε ότι η πορεία της ξεκίνησε το 1987 με την ίδρυση της στην Κύπρο από 2 Σουηδούς επιχειρηματίες, ενώ από το 2007 κύριος μέτοχος της Εταιρείας είναι το Ίδρυμα Υποτροφιών Sievert Larsson, που έχει ως αποστολή του την οικονομική στήριξη άπορων και αριστούχων μαθητών.

Σε αυτές τις τρείς δεκαετίες επιτυχημένης πορείας της, πρόσθεσε, η Ancoria Insurance κατάφερε να εδραιωθεί ως μια ασφαλιστική εταιρεία ζωής που εξειδικεύεται αποκλειστικά σε προϊόντα και υπηρεσίες που προωθούν τον οικονομικό προγραμματισμό ιδιωτών και επιχειρήσεων, δίνοντας πάντοτε έμφαση στο τρίπτυχο καινοτομία, τεχνολογία και διαφάνεια.

Η φιλοσοφία αυτή, επισήμανε, βοήθησε τα μέγιστα στην ανάπτυξη των εργασιών της Ancoria σε ένα διεθνές πελατολόγιο, με κύριο άξονα την Σουηδική αγορά, όπου η Εταιρεία εξυπηρετεί  μέχρι σήμερα τις ανάγκες δεκάδων χιλιάδων πελατών. Δύναμη μας όλα αυτά τα χρόνια, τόνισε με έμφαση ο κ. Αναστάση, είναι η επαναλαμβανόμενη κερδοφορία του οργανισμού καθώς και ο υψηλός δείκτης φερεγγυότητας Solvency 2, που ανέρχεται σήμερα στο 255%,  κατατάσσοντας την Ancoria Insurance ανάμεσα στις πιο υγιείς και κεφαλαιακά θωρακισμένες ασφαλιστικές εταιρείες, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ναυαρχίδα των εργασιών της Εταιρείας στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια, ανάφερε, αποτέλεσε το ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Ancoria Pension Plan, που ρυθμίζεται από το αυστηρό Ευρωπαϊκό πλαίσιο του κλάδου 7 των ασφαλιστικών εργασιών. Το Ancoria Pension Plan, πρόσθεσε, είναι ένα σύγχρονο και ευέλικτο ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και αντιμετωπίζει με επιτυχία πολλές από τις προκλήσεις του κλάδου των επαγγελματικών συντάξεων στην Κύπρο, ο οποίος πλήγηκε σημαντικά από την οικονομική κρίση που βίωσε η χώρα το 2013. Όπως είπε ο κ. Αναστάση, το Ancoria Pension Plan κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να υιοθετηθεί από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Κύπρο και να καταστεί το μεγαλύτερο ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα με ηγετικά μερίδια αγοράς.

Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψη την ευρεία αποδοχή που έχει το πρόγραμμα στην Κύπρο, όπως και τις κοινές προκλήσεις  που αντιμετωπίζει και η Ελληνική αγορά στον συνταξιοδοτικό τομέα των επαγγελματικών συντάξεων μετά από 10 χρόνια οικονομικής κρίσης, η Ancoria θεωρεί πως αποτελεί  φυσική εξέλιξη η παρουσία της για να προτείνει στις Ελληνικές επιχειρήσεις μια καινοτόμα λύση νέα γενεάς.

Εκτός από τον κ. Αναστάση, στην εκδήλωση – παρουσίαση μίλησαν επίσης:

  • Ο κ. Δημήτριος Κρεμαλής, Dr. Jur., LL.M. Εταίρος ΚΡΕΜΑΛΗΣ, Δικηγορική Εταιρεία, με θέμα «το συνταξιοδοτικό περιβάλλον στην Ελλάδα και οι προοπτικές του».
  • Ο κ. Ιωάννης Τέντες, Tax Partner / RSM Greece και Χάρης Χαιρόπουλος, Δικηγόρος  LLM – Υπεύθυνος Τμήματος Εργατικών και Ασφαλιστικών Συμβούλων / RSM Greece, με θέμα «ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα: Φορολογικά κίνητρα και μισθοδοτική προσέγγιση».
  • Ο κ. Μηνάς Μέττας, Γενικός Διευθυντής Ancoria και η κα. Ελένη Κωνσταντίνου, Γενική Διευθύντρια της Διεύθυνσης Προϊόντων Ancoria, με θέμα «Ancoria Pension Plan: Μια νέα πρόταση για το αύριο».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς και άλλοι.

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του κ Αναστάση:

«Είναι, ειλικρινά, με μεγάλη χαρά που σας καλωσορίζω στη σημερινή μας εκδήλωση και σας ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή που μας κάνετε να είστε μαζί μας.

Η σημερινή εκδήλωση, σε αυτό τον ιστορικό χώρο, σηματοδοτεί την έναρξη παρουσίας του οργανισμού μας στην ελληνική αγορά, υπό το καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών, και αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία της Ancoria Insurance. Μια ιστορία που ξεκίνησε το 1987, με την ίδρυση της εταιρείας στην Κύπρο από δύο σουηδούς επιχειρηματίες, ενώ από το 2007 κύριος μέτοχος της εταιρείας είναι το Ίδρυμα Υποτροφιών Sievert Larsson, που έχει ως αποστολή του την οικονομική στήριξη άπορων και αριστούχων μαθητών. Σε αυτές τις τρεις δεκαετίες επιτυχημένης πορείας της, η Ancoria Insurance κατάφερε να εδραιωθεί ως μια ασφαλιστική εταιρεία ζωής που ειδικεύεται αποκλειστικά σε προϊόντα και υπηρεσίες που προωθούν τον οικονομικό προγραμματισμό ιδιωτών και επιχειρήσεων, με έμφαση στο τρίπτυχο καινοτομία, τεχνολογία και διαφάνεια. Η φιλοσοφία αυτή βοήθησε τα μέγιστα στη σταθερή ανάπτυξη των εργασιών της Ancoria σε ένα διεθνές πελατολόγιο, με κύριο άξονα τη σουηδική αγορά, όπου η εταιρεία εξυπηρετεί, μέχρι σήμερα, τις ανάγκες δεκάδων χιλιάδων πελατών. Δύναμή μας, όλα αυτά τα χρόνια, η επαναλαμβανόμενη κερδοφορία του οργανισμού καθώς και ο υψηλός δείκτης φερεγγυότητας Solvency 2, που ανέρχεται σήμερα στο 255%, κατατάσσοντας την Ancoria Insurance ανάμεσα στις πιο υγιείς και κεφαλαιακά θωρακισμένες ασφαλιστικές εταιρείες, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα τελευταία χρόνια η Ancoria δραστηριοποιείται ενεργά και στην κυπριακή αγορά. Ναυαρχίδα των εργασιών μας αποτελεί το ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Ancoria Pension Plan, που ρυθμίζεται από το αυστηρό ευρωπαϊκό πλαίσιο του Κλάδου 7 των ασφαλιστικών εργασιών. Το Ancoria Pension Plan είναι ένα σύγχρονο και ευέλικτο ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και αντιμετωπίζει με επιτυχία πολλές από τις προκλήσεις του κλάδου των επαγγελματικών συντάξεων στην Κύπρο, ο οποίος πλήγηκε σημαντικά από την οικονομική κρίση που βίωσε η χώρα το 2013. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι το Ancoria Pension Plan κατάφερε, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να υιοθετηθεί από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Κύπρο και να καταστεί το μεγαλύτερο ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα με ηγετικά μερίδια αγοράς, όπως θα δούμε στη συνέχεια.

Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψη την ευρεία αποδοχή που έχει το πρόγραμμά μας στην Κύπρο, καθώς και τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική αγορά στον τομέα των επαγγελματικών συντάξεων μετά από 10 χρόνια οικονομικής κρίσης, θεωρώ πως αποτελεί φυσική εξέλιξη η παρουσία μας σήμερα εδώ για να παρουσιάσουμε και στις ελληνικές επιχειρήσεις μια καινοτόμα λύση νέα γενεάς.

Πέρα, όμως, από τα οφέλη που προκύπτουν από τη δική μας πρόταση, η σημερινή εκδήλωση φιλοδοξεί να αναδείξει και να υπενθυμίσει το εύρος του συνταξιοδοτικού προβλήματος στην Ελλάδα, όπως και το νομικό και φορολογικό καθεστώς που διέπει τον τομέα των ομαδικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, οδηγώντας, έτσι, σε έναν δημιουργικό προβληματισμό. Για αυτόν τον λόγο, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά – για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και την παρουσία τους σήμερα μαζί μας – τους καλούς μας συνεργάτες, Δρα Δημήτριο Κρεμαλή, από το ομώνυμο Δικηγορικό Γραφείο, καθώς και τους κ.κ. Ιωάννη Τέντε και Χάρη Χαιρόπουλο, από την εταιρεία ελεγκτών και συμβούλων RSM. Αναμένουμε τις παρουσιάσεις τους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστώ και πάλι για την παρουσία σας σήμερα εδώ, καθώς και για την υποστήριξή σας προς την Ancoria σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Είμαι σίγουρος πως θα βρείτε ενδιαφέρουσες τις παρουσιάσεις που θα ακολουθήσουν και ευελπιστώ πως θα έχω – όπως και τα υπόλοιπα στελέχη της εταιρείας μας που είναι σήμερα εδώ – την ευκαιρία να γνωριστούμε με τον καθένα σας προσωπικά στη συνέχεια της εκδήλωσης.

Σας ευχαριστώ πολύ.»

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

24/07/2019

Αύξηση κερδοφορίας για την D.A.S. Hellas το 2018

23/07/2019

«NP Ασφαλιστική»: Μεγάλη ανανέωση στα προϊόντα της Εταιρίας και με ιδιαίτερα ελκυστικά πακέτα ευρείας κατανάλωσης

22/07/2019

Το καλοκαιρινό VOICE – το περιοδικό της Υδρογείου Ασφαλιστικής – κυκλοφόρησε.

16/07/2019

Οι άνθρωποι της MetLife αρχιτέκτονες ενός ασφαλέστερου κόσμου

12/07/2019

Η γιορτή της Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ Ltd για τα 20 χρόνια στην Κύπρο.

03/07/2019

3ο Ασφαλιστικό Συνέδριο Ναυτεμπορικής: Η ασφαλιστική αγορά «συνταγογραφεί» λύσεις για την υγεία

02/07/2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο δεύτερος κύκλος εκπαιδεύσεων της δράσης «Κυκλοφορώ με ασφάλεια»

02/07/2019

Πίστη στο θεσμό και τους ανθρώπους της ασφάλισης – Η Υδρόγειος Ασφαλιστική γιορτάζει τα 45 χρόνια της με τα Συνέδριά της σε όλη την Ελλάδα

25/06/2019

Συνεργασία της MR HealthTech Ltd με την Cigna Global Health Benefits.

24/06/2019

Υπουργός Οικονομικών Κύπρου: Σημαντική και ποιοτική για την Κύπρο η επένδυση της CNP ASSURANCES

20/06/2019

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική Χρυσός Χορηγός στους Διεθνείς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας Molyvos Urban MTB στη Λέσβο

19/06/2019

APS Group – Με την εμπειρία της βοηθά Κύπρο και Ελλάδα στη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων

11/06/2019

«Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών» – Νέο Club προνομίων για τους συνεργάτες της Υδρογείου Ασφαλιστικής

06/06/2019

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Ηλεκτρονική υπογραφή – νέο εργαλείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δικτύου συνεργατών

06/06/2019

Η Ελληνική Συμμετοχή στο MDRT Annual Meeting

05/06/2019

GLOBALNET INSURANCE BROKERS & AIG – Ενημερωτική Ημερίδα στην Ένωση ξενοδόχων Χανίων για τους διαδικτυακούς κινδύνους και την ασφάλισή τους

05/06/2019

VIDEO – 45 Χρόνια Υδρόγειος Ασφαλιστική – Ζήσε Ελεύθερα!

03/06/2019

Παρουσίαση Ελλήνων Ομιλητών στο MDRT Annual Meeting

31/05/2019

MATRIX Brokers – Bronze Βραβείο στα Impact BITE Awards 2019 

31/05/2019

Συνεταιριστική Ασφαλιστική: 25ο Συνέδριο και «ταξίδι ζωής» στο Τορόντο για τους συνεργάτες της

23/05/2019

Προετοιμασία για τις εξετάσεις Ασφαλιστικών Πρακτόρων από την NP Ασφαλιστική

22/05/2019

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννης Στουρνάρας, Κεντρικός Ομιλητής στο 12th Insurance Conference

21/05/2019

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική μία σταθερή δύναμη στη Βόρεια Ελλάδα – Συνέδριο Βορείου Ελλάδος 2019

21/05/2019

Eκπαιδευτική Συνάντηση του ΑΙΚ για το Γενικό Σύστηµα Υγείας

18/05/2019

Νέο επεισόδιο (Νο 93) της εκπομπής Marketing in Practice παραγωγής του SBC

16/05/2019

Συμφωνία «κορυφής» Hellenic Healthcare Group και MetLife για την Ελλάδα

14/05/2019

NP Ασφαλιστική – Ενισχύεται με την πολυετή επαγγελματική εμπειρία του κ. Ν. Κοντοβουνήσιου

13/05/2019

Επιτυχημένη Εκκίνηση για τον όμιλο Talanx το 2019

08/05/2019

Brokers Union: Στελέχωση νέας ομάδας Agency System

03/05/2019

NP Ασφαλιστική: Ισχυρά Αποτελέσματα το 2018 – στο 207% o Δείκτης Φερεγγυότητας (SCR)

24/04/2019

The Wharton Alumni Club of Greece

18/04/2019

Η BROKERS UNION στον Άγιο Νικόλαο με γραφείο αποκλειστικής συνεργασίας

16/04/2019

Ευρωκλινική Αθηνών: Νέα πρότυπη Μονάδα Αντιμετώπισης Εγκεφαλικών ‘’Stroke Unit’’ στο κέντρο της Αθήνας

16/04/2019

Νέα συνεργασία της VDFM με την Υδρόγειο Aσφαλιστική

16/04/2019

Ισχυρή η παρουσία των ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων στο 5o Family Business Forum της KPMG

15/04/2019

UNIQUE: Νέο Προϊόν για ασφαλίσεις οχημάτων σχεδίασε για την Ελληνική Αγορά η Brokins

08/04/2019

Ετήσια συνάντηση συνεργατών Βορείου Ελλάδος – Η επόμενη μέρα της BROKERS UNION!

02/04/2019

Έναρξη νέου Προγράμματος Επανεκπαίδευσης & Επαναπιστοποίησης για τον Τομέα Β’ 2019, με Θέμα «Διανομή Ασφαλιστικών Προϊόντων (IDD) & Θεσμός της Διαμεσολάβησης».

01/04/2019

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Παροχή προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές για την Ημέρα Υγείας

27/03/2019

Κάλυψη στο 100% των αποζημιώσεων από την Qudos Insurance  

21/03/2019

Εξειδικευμένο πρόγραμμα «Φροντίδα του αγρότη» από τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική

19/03/2019

NP Ασφαλιστική: Ομιλία του κ. Νίκου Ζάχου για την γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Αιδηψό

18/03/2019

Η Eurocover στο βουνό των Κενταύρων με τους επιτυχόντες του πρώτου διαγωνισμού πωλήσεων!

18/03/2019

«Ασφάλιση Ηλεκτρονικών και Διαδικτυακών Κινδύνων Ξενοδοχείων – CYBER RISK INSURANCE»

08/03/2019

Για 5η συνεχόμενη χρονιά στηρίζoυμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

07/03/2019

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Κατέβαλε αποζημιώσεις 27 εκατ. ευρώ για το 2018

06/03/2019

NP Ασφαλιστική: Συνεργασία με τον ΣΥΑΕ για αιμοδοσία

06/03/2019

Ο Δημήτρης Βασιλειάδης νέος Επικεφαλής Πωλήσεων της MetLife για την Ελλάδα

26/02/2019

Υδρόγειος Ασφαλιστική – Κοπή Πίτας Διοικητικού Προσωπικού

25/02/2019

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική – Δημοσίευση Κοινωνικού Απολογισμού 2017

22/02/2019

Η Θάλεια Αγγελίδη νέα Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας  της MetLife Ελλάδος

22/02/2019

Ομιλία με θέμα: «3 τεχνικές διαχείρισης προσωπικού & 4 τεχνικές διαχείρισης εργοδότη για περισσότερες πωλήσεις», από τον Θέμη Σαρανταένα

22/02/2019

Ετήσιος Απολογισμός της Brokers Union

21/02/2019

Eurocover Insurance Ltd – Μία νέα πρόταση στην ασφαλιστική αγορά.

18/02/2019

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Με κορυφαίες εταιρείες η αντασφαλιστική κάλυψη και το 2019

13/02/2019

NP Aσφαλιστική: Συνεχίζει το Έργο της με Συνέπεια, τόσο στις Αποζημιώσεις όσο και στην Κερδοφορία της για το 2018

08/02/2019

NP Family News – Το πρώτο newsletter της NP Ασφαλιστικής

07/02/2019

insurancemarket.gr: Αποχώρησε ο Εμπορικός Διευθυντής Θ. Ζαχαρόπουλος.

06/02/2019

Ο Θέμης Σαρανταένας Best Marketing Consultant 2019

18/01/2019

«NP Aσφαλιστική»: Η εκπαίδευση στόχος, όραμα και “όχημα” ανάπτυξης

10/01/2019

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Οι εργαζόμενοι της εταιρείας δίπλα σε παιδιά που έχουν ανάγκη

20/12/2018

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Στηρίζει τις δράσεις Merry STREETmas της Emfasis Foundation

18/12/2018

Κέρδη και υψηλά περιθώρια φερεγγυότητας για την NP Ασφαλιστική στο 9μηνο 2018

17/12/2018

Prudential B. Marghios & Partners – Νέα Οδηγία για τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης

11/12/2018

«NP Ασφαλιστική» : Το  σύγχρονο ελληνικό success story της ασφαλιστικής αγοράς έκλεισε 15 χρόνια ζωής

05/12/2018

Υδρόγειος Ασφαλιστική – Κυκλοφόρησε το 19o τεύχος του «Υδρόγειος Voice»

23/11/2018

Prudential Β. Marghios & Partners: Η ελληνική αναλογιστική εταιρία που θα υπολογίσει το κόστος του Brexit

23/11/2018

Anytime Black Friday: Στην ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας!

22/11/2018

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Διεύρυνση των προγραμμάτων πρωτοβάθμιας περίθαλψης Aid και Aid Plus

21/11/2018

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Ανακοίνωση – Πρόσκληση Για Αιμοδοσία

16/11/2018

Ημερίδα των Prudential Marghios & Partners – Swiss Re: «Θωρακίζοντας τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης»

15/11/2018

Εγκαίνια του νέου ασφαλιστικού γραφείου της automarmarinos

14/11/2018

Παρουσίαση συνεργασίας Prudential Marghios & Partners και Swiss Re

13/11/2018

 Απόλλων: Στρατηγικό πλάνο με έμφαση στους Επιχειρηματικούς Κινδύνους, στον κλάδο Ζωής και στους Συνεργάτες

12/11/2018

NP Ασφαλιστική: Στα εντυπωσιακά εγκαίνια του εταιρικού γραφείου στην Αρκαδία του αποκλειστικού συνεργάτη κ. Ιωάννη Χασάπη

09/11/2018

H Truck & Cargo Insurance – Samoladas στην FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS

08/11/2018

MyMinetta – Η νέα ηλεκτρονική εφαρμογή από την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για τους ασφαλισμένους

08/11/2018

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Υψηλός βαθμός ικανοποίησης από την Έρευνα Ικανοποίησης Συνεργατών 2018

06/11/2018

Στην Καβάλα το 28ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr!

06/11/2018

Η DIN αλλάζει brand name και κάνει «άνοιγμα» σε συνεργάτες.

06/11/2018

Νέο υποκατάστημα TZORTZIS SA στη Θεσσαλονίκη

01/11/2018

Συνεργασία Protergia-Eurolife ERB για ασφαλιστική κάλυψη σε οικιακούς πελάτες

01/11/2018

2ο Διαδραστικό Συνέδριο από την Υδρόγειο Ασφαλιστική και την Υδρόγειο Ασφαλιστική Κύπρου

31/10/2018

Έναρξη στρατηγικής συνεργασίας 3p insurance brokers και money market SA

31/10/2018

Μεγάλη συμμετοχή στα σεμινάρια επανεκπαίδευσης συνεργατών της «NP Ασφαλιστική»

30/10/2018

«Ασθενείς από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ για τις πλέον εξειδικευμένες νευροχειρουργικές επεμβάσεις εγκεφάλου»

22/10/2018

Η SEIB με το FlexibleHealth κάλυψης Lloyd’s ανατρέπει τα δεδομένα ΚΑΙ στον κλάδο Ομαδικών Ασφαλίσεων

17/10/2018

Ενημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού από την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

16/10/2018

Η IONIOS BROKERS: νέα στρατηγική συνεργασία με την TT SYNERGY

15/10/2018

Εργαστήρια της EURAPCO στην INTERAMERICAN με θέμα τον Πελάτη

10/10/2018

Ομιλία με θέμα: «Αυξήστε την Επαγγελματική σας αυτοπεποίθηση και όχι μόνο» από τον Κερκυραϊκό Εκπαιδευτικό Όμιλο Plus

08/10/2018

INTERAMERICAN: 8,4 εκατ.€ σε αποζημιώσεις αγροτικών ασφαλίσεων κατά την τελευταία διετία

05/10/2018

Συνεργασία Anytime και ΠΟΜΙΔΑ για ασφάλιση ακίνητης περιουσίας

04/10/2018

Ανάπτυξη για την Υδρόγειο Ασφαλιστική: 57,3 εκατ.€ το σύνολο των ασφαλίστρων για το εννεάμηνο του 2018

04/10/2018

Στην Καβάλα το 28ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr!

03/10/2018

Ξεκινάνε τα δωρεάν webinars του insurancewebinars.gr!

03/10/2018

DEADALUS: Εσείς γνωρίζετε τι είναι η αστική ευθύνη κατοικιδίου;

01/10/2018

Γίνετε καλύτεροι γονείς! Κύκλος δωρεάν ομιλιών από την Ευρωκλινική Παίδων

28/09/2018

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική παίζει μπάσκετ!

21/09/2018

Viktoratou Insurance Brokers: Ξεπερνούν τις 510.000 ευρώ οι αποζημιώσεις στο Μάτι

21/09/2018

Δεκάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές ενημερώθηκαν για την Οδηγία IDD από το insuranceforum.gr

18/09/2018

Ανακοίνωση της νέας Επιτροπής Επικοινωνίας Μελών του MDRT Greece 2018 – 2019

12/09/2018

Φερεγγυότητα (SCR) 208,3% για την NP Ασφαλιστική στο Α’ εξάμηνο του 2018

12/09/2018

Ευρωκλινική: Βράβευση στην κοινωνική ευθύνη και την καινοτομία, στα Healthcare Business Awards 2018

11/09/2018

Brokers Union & Eurolife Ασφαλιστική: Διοργάνωση ημερίδας στην Αθήνα

05/09/2018

Δωρεάν webinar από το insuranceforum.gr με τίτλο: «Οδηγία IDD – Πρακτικά βήματα για ασφαλιστικά γραφεία»

03/09/2018

Ο Κάρολος Μαρκουΐζος νέος Επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας Μελών του MDRT Greece

30/08/2018

Η Ευρωκλινική Παίδων υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με προνομιακά πακέτα Προληπτικού Ελέγχου Υγείας για όλους τους μαθητές!

29/08/2018

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μυρτώς Χαμπάκη για την IDD (Video)

28/08/2018

H Revolut λανσάρει την Metal Card με cashback σε Crypto

27/08/2018

Η HDI Global σημειώνει περαιτέρω δυναμική διεθνή ανάπτυξη το πρώτο εξάμηνο του 2018

01/08/2018

Innovation-energy.gr – Η νέα σελίδα σύγκρισης τιμών παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας!

30/07/2018

Η Ατλαντική Ένωση δίπλα στους πληγέντες της πυρκαγιάς

25/07/2018

Συμπαράσταση για τις Πυρκαγιές Στην Αττική

24/07/2018

Η Ευρωκλινική Παίδων Προσφέρει Άμεση Και Ουσιαστική Ανθρωπιστική Βοήθεια

20/07/2018

Νέα θέση εργασίας στην SOUTHEASTERN Insurance Brokers Ltd

17/07/2018

Αποχώρηση Γ.Ζερβουδάκη από τη METLIFE.

17/07/2018

Όμιλος ARAG: Αύξηση ασφαλίστρων 3,4% το 2018!

13/07/2018

Η SOUTHEASTERN αναζητά υπάλληλο εκδόσεων στον κλάδο αυτοκινήτου

12/07/2018

Ευρωπαϊκή πρωτιά στην παροχή υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού για το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

11/07/2018

Γ. Περιστέρης: Περήφανος για το τεχνικό αποτέλεσμα του νοσοκομειακού FlexibleHealth και την συμμετοχή του στην ομάδα της SEIB

10/07/2018

Ευρωκλινική Αθηνών: Καθολική Εφαρμογή Της «Gold Standard» Μεθόδου Στις Επεμβάσεις Bypass Ανοικτής καρδιάς

10/07/2018

Η ενοποιημένη έκθεση των SFCR 2017 για την Ελληνική και Κυπριακή Αγορά

09/07/2018

NP Ασφαλιστικής : Ξεπέρασε το 200% ο δείκτης φερεγγυότητας SCR στο α’ τρίμηνο 2018

09/07/2018

ARAG – Η προστασία σας για ξέγνοιαστο καλοκαίρι

06/07/2018

«Υποστήριξις» Μεσίτες Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων

06/07/2018

ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Αναπροσαρμογή ασφαλίστρων για προγράμματα αλλοδαπών

05/07/2018

Η GENERALI εκπαιδεύει το δίκτυο των IONIOS BROKERS & FORTIS στη Θεσσαλονίκη.

05/07/2018

Πολυ-Τιμολόγηση σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες μόνο από €5/ χρήστη ανακοινώνει η Script

03/07/2018

11th Insurance Conference: O Κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης παρουσίασε δυναμική εν μέσω κρίσης

29/06/2018

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής προσφέρει όλες τις ιατρικές εξετάσεις σε οργανισμούς φροντίδας των παιδιών

27/06/2018

Παρουσίαση έξυπνου κράνους στην ΕΑΕΕ

27/06/2018

Απονομή Τιμητικής Διάκρισης στον κ. Nικόλαο. A. Μακρόπουλο στο 11th Insurance Conference

27/06/2018

Νέο κατάστημα Franchise της SENATUS στο Πέραμα

19/06/2018

ΜеtLife: Ανακοίνωση για τις μετακινήσεις των Δημήτρη Μαζαράκη και Κυριάκου Αποστολίδη

14/06/2018

Υπερδιπλασιασμός των λειτουργικών κερδών το 2017, για τον όμιλο Ευρωκλινικής

12/06/2018

Παρουσιάστηκε το μοναδικό βιβλίο για την εφαρμογή της IDD στην Ελλάδα

12/06/2018

O Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος, Νέος Εμπορικός Διευθυντής στην insurancemarket

08/06/2018

FlexibleHealth: Βελτιώσεις χωρίς αυξήσεις στα ασφάλιστρα για 4η συνεχή χρονιά 100% Lloyds

08/06/2018

Truck & Cargo Insurance: Η πρώτη μεσιτική που διακρίνεται σε βραβεύσεις για την εφοδιαστική αλυσίδα

01/06/2018

Στην Αθήνα η παρουσίαση του βιβλίου της Μυρτώς Χαμπάκη για την οδηγία IDD.

31/05/2018

ARAG: Νομική Προστασία χρήστη διαδικτύου ARAG Cyber Protection

30/05/2018

Η «Επιθεώρηση Φουφόπουλος», μεγάλη νικήτρια του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών 2018

29/05/2018

Έρχεται το 11th Insurance Conference

29/05/2018

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο από το insurancewebinars.gr: «Το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών!»

25/05/2018

ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Νέα προαιρετική κάλυψη στα ασφάλιστρα αυτοκινήτων

25/05/2018

BROKERS UNION. Νέο τμήμα για το cyber insurance.

23/05/2018

NP Ασφαλιστική : Στήριξη και προβολή της Β. Εύβοιας

21/05/2018

Ο Άγγελος Μπεφών επικεφαλής της Εμπορικής Διεύθυνσης της HDI Global SE

21/05/2018

Παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Οδηγία IDD: Ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων» από την Insurance Innovation.

21/05/2018

Νομική Προστασία για τα σκάφη των πελατών σας από την DAS.

17/05/2018

Αύξηση μεγεθών και δεικτών φερεγγυότητας το 2017 για την NP Ασφαλιστική

17/05/2018

Τα δωρεάν webinars σταθερά δίπλα στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

16/05/2018

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Συνέδρια αφιερωμένα στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής της ασφάλισης

15/05/2018

H Τέχνη των Πωλήσεων! Νέο επεισόδιο της εκπομπής Marketing in Practice του SBC TV

14/05/2018

Στρατηγική συνεργασία της IONIOS BROKERS με την INSURANCE LEGO

14/05/2018

Στα Ιωάννινα το 27ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του insuranceforum.gr!

11/05/2018

Προσφορά εξετάσεων για γυναίκες, εγκύους και παιδιά από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

11/05/2018

Ημερίδα Κυπέλλου Π.ΑΣΦ.Ε

08/05/2018

Στην Ευρωκλινική Αθηνών το υπερσύγχρονο Σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής da Vinci SI

08/05/2018

Smart Protection από την D.A.S. HELLAS

07/05/2018

ΣΥΑΕ: Aποζημιώσεις των πρώην υπαλλήλων της International Life ΑΕΓΑ

07/05/2018

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο από το insurancewebinars.gr: «Στρατηγική Social Media Marketing. Γνωρίστε τη και αυξήστε τις πωλήσεις σας!»

04/05/2018

Η Truck & Cargo Insurance στην Logic 2018

03/05/2018

Επιχειρηματικότητα στις Οικογενειακές Επιχειρήσεις

26/04/2018

Η Ipostirixis brokers αναζητά άτομο για το γραφείο Θεσσαλονίκης!

26/04/2018

Ευρωκλινική Αθηνών : Νέο, Εξειδικευμένο Ιατρείο ιλίγγου στο Κέντρο της Αθήνας

26/04/2018

Η MINETTA Ασφαλιστική υποστηρίζει το διεθνές τριαθλητικό event XTERRA Greece Championship

25/04/2018

Στο 11,2 % η αύξηση των πωλήσεων της DAS

25/04/2018

ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Νέο Ειδικό τιμολόγιο κλ. Αυτοκινήτου για Δημοσίους Υπαλλήλους

20/04/2018

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο από το insurancewebinars.gr: «DIGITAL MARKETING: Μια λύση στο κλασσικό πρόβλημα εξεύρεσης & προσέγγισης υποψήφιων πελατών»

20/04/2018

Ταχύτατες και εντυπωσιακές εξελίξεις στην Tzortzis S.A.

19/04/2018

Insurance Pro: Ενημερωτική συνάντηση στη Θεσσαλονίκη!

18/04/2018

CORIM: Περιορισμός ανταλλαγής ευαίσθητων πληροφοριών.

17/04/2018

«Αύριο Τετάρτη 18 Απριλίου, το μεγάλο ασφαλιστικό συνέδριο του insuranceforum.gr και του Πανευβοϊκού Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην Χαλκίδα!»

16/04/2018

Με 9 διακεκριμένους ομιλητές το 26ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην Χαλκίδα.

16/04/2018

Ατλαντική Ένωση: Βελτίωση ασφαλίστρων Κλάδο Α.Ε Σκαφών.

13/04/2018

Ασφάλιστρα αυτοκινήτου ανάλογα με την οδηγική συμπεριφορά σχεδιάζει η Anytime της Interamerican

12/04/2018

Την Τετάρτη 18 Απριλίου το 26ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr στην Χαλκίδα!

12/04/2018

Ατλαντική Ένωση: Βελτίωση ασφαλίστρων Κλ. Α.Ε Σκαφών.

12/04/2018

DAS HELLAS: Ποιά η διαφορά μεταξύ αγωγής και μηνύσεως;

12/04/2018

Νέο τιμολόγιο ΕΙΧ Ενοικιαζόμενων οχημάτων από την QUDOS.

12/04/2018

INTERAMERICAN: Αλλαγές στα αμοιβαία κεφάλαια με την ονομασία CAPITAL.

11/04/2018

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο από το insurancewebinars.gr: «Non budget Marketing για το ασφαλιστικό σας γραφείο!»

10/04/2018

Ευρωπαϊκή Πίστη: Κάλυψη Π.Α στο basic 300 χωρίς αύξηση ασφαλίστρων.

04/04/2018

Ευχές από την Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες

03/04/2018

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της Θράκης αγκάλιασαν το 25ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του insuranceforum.gr

03/04/2018

Η DAS HELLAS στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά.

02/04/2018

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η ARAG στους πελάτες της.

30/03/2018

NP Ασφαλιστική: Ανάπτυξη με στόχο την ικανοποίηση των πελατών και των εργαζομένων στις διοικητικές υπηρεσίες και τις πωλήσεις.

30/03/2018

NP Ασφαλιστική: Νέα κτήρια – Νέοι δρόμοι

27/03/2018

90 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές παρακολούθησαν το πρώτο δωρεάν webinar του insurancewebinars.gr!

27/03/2018

Πιέσεις στα αποτελέσματα της HDI Global SE το οικονομικό έτος 2017 από τις ζημίες φυσικών καταστροφών

27/03/2018

«Αύριο Τετάρτη το μεγάλο ασφαλιστικό συνέδριο του insuranceforum.gr και του Επιμελητηρίου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη!»

27/03/2018

Interasco ΑΕΓΑQ: Εκδήλωση Μεσιτών & Πρακτόρων Νιάρχος 2018

23/03/2018

Η ασφαλιστική αγορά της Θράκης. Θεσμικές αλλαγές και πώς επηρεάζουν την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς.

22/03/2018

Οικογενειακή Νομική Προστασία από την ARAG

22/03/2018

Franchising & Επιχειρηματικότητα: Νέο επεισόδιο της εκπομπής Marketing in Practice του SBC TV

22/03/2018

Mr ΚΤΕΟ: Διαβάστε 17 ερωτήσεις-απαντήσεις σχετικά με την διαδικασία ελέγχου των οχημάτων μας στα ΚΤΕΟ.

20/03/2018

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος

20/03/2018

Το 26ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr τον Απρίλιο, στην Χαλκίδα!

19/03/2018

Το insuranceforum.gr στην Αλεξανδρούπολη για το 25ο Ασφαλιστικό Συνέδριο!

19/03/2018

Qudos Insurance: Στην τελική ευθεία για την ένταξη σύστημα Φιλικού Διακανονισμού

19/03/2018

10 βασικά ερωτήματα για τη Νομική Προστασία από την DAS HELLAS

14/03/2018

Ολες οι δωρεάν παροχές των συνεργαζόμενων κλινικών της METLIFE προς τους ασφαλισμένους της. (Αναλυτικό PDF)

13/03/2018

Νέο προϊόν ασφάλισης λιμένων από την Blue Aigaion

12/03/2018

Και ο κλάδος ιδιωτικής ασφάλισης στο Συνέδριο Solutions V – LOGISTICS PEST ANALYSIS.

06/03/2018

ΠΑΣΦΕ: Φιλανθρωπικός Αγώνας το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Paradise Park

05/03/2018

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ανανεωμένα Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων

02/03/2018

«Παρουσιάστηκε το πρώτο βιβλίο για την οδηγία IDD στην ελληνική γλώσσα»

02/03/2018

Business and Executive Coaching: Νέο επεισόδιο της εκπομπής Marketing in Practice του SBC TV, με τον Θέμη Σαρανταένα

28/02/2018

Μπαμ!!!!! Τράκαρες. Και τώρα;!

27/02/2018

Με τεράστια επιτυχία έκλεισαν οι εργασίες του 24ου Ασφαλιστικού Συνεδρίου του insuranceforum.gr, στην Θεσσαλονίκη!

23/02/2018

Η εκδήλωση της ARAG για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

23/02/2018

Η INFOTRUST Α.Ε Μεσίτες Ασφαλειών, ζητά άτομα για να στελεχώσει το τμήμα πωλήσεων της

22/02/2018

ΑΙΓΑΙΟΝ Ασφαλιστική: Το παρασκήνιο της εκκαθάρισης

22/02/2018

Εντυπωσιακό με ρεκόρ συμμετοχής το διήμερο συνέδριο του ΠΣΣΑΣ με την Gama Hellas, στο Μέγαρο Μουσικής

20/02/2018

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Insurance Innovation με τίτλο «Οδηγία IDD – ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων»

20/02/2018

Νέα θέση Εργασίας στην Ευρώπη Ασφαλιστική

14/02/2018

Online Marketing Masterclass & Consulting Αποκτήστε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας.

12/02/2018

Το MDRT «αποφάσισε, δεσμεύτηκε και πέτυχε» σπάζοντας τα «φράγματα του δεν μπορώ» στην Θεσσαλονίκη

07/02/2018

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Συνεργασία με κορυφαίες αντασφαλιστικές εταιρείες

07/02/2018

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 ανέδειξαν τη SENATUS που ξεχώρισε κατακτώντας 2 Βραβεία!

05/02/2018

Θέμης Σαρανταένας: Marketing in Practice – Πρεμιέρα 7/2

31/01/2018

Δυνατότητα σύγκρισης προσφορών Υγείας από το Insurance Pro!

26/01/2018

Ανακοίνωση σημαντικών εξελίξεων – Συγκέντρωση στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

26/01/2018

Νέα Προγράμματα Ασφάλισης Κλάδου Οχημάτων από την ΥΔΡΟΓΕΙΟ.

26/01/2018

Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Marketing on the GO: Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Υγείας!

24/01/2018

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από τη λειτουργία και χρήση Drones

19/01/2018

Στη τελική ευθεία τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 – Παρουσιάζει και φέτος ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας

17/01/2018

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης «ARAG Cyber Protection»

17/01/2018

Το ΕΕΑ για το Πολυνομοσχέδιο

08/01/2018

ΕΕΑΕ: Δημιουργία Ενιαίου Μητρώου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

08/01/2018

ΕΑΕΕ – ΕΑΔΕ: Μητρώο Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

08/01/2018

5η Παρουσίαση Ομιλητών της Ημερίδας MDRT Day in Thessaloniki: «Αποφάσισε…Δεσμεύσoυ…Πέτυχε»

03/01/2018

ΕΑΕΕ: Στα 12 εκατ. οι αποζημιώσεις των ασφαλιστικών στην Μάνδρα

03/01/2018

Όμιλος ARAG: Έκθεση για την Χρηματοοικονομική Κατάσταση και την Φερεγγυότητα για το έτος 2016

28/12/2017

MONEY SHOW Αθήνας: «3 τεχνικές για να ξεχωρίσεις από τους ανταγωνιστές, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου!»

28/12/2017

Συνεδρίαση της ΠΟΑΔ για την IDD και τις σημαντικές ενέργειες του έτους.

22/12/2017

Νέα στοιχεία επικοινωνίας της ασφαλιστικής Enterprise Insurance

22/12/2017

HFPA: Παρουσίαση για την ενημέρωση των μελών της Ένωσης

22/12/2017

Η ΕΑΔΕ ενημερώνει για την εφαρμογή της Οδηγίας IDD από 1η Οκτωβρίου 2018.

21/12/2017

Ευχές εορτών από την Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες

21/12/2017

Η νέα Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Α

21/12/2017

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά

20/12/2017

To πρώτο Pre-MDRT “Women Brainstorming” Event στη Θεσσαλονίκη

20/12/2017

H νέα διοίκηση του ΠΣΣΑΣ

19/12/2017

Ι. Χατζηθεοδοσίου: «Βαρύς ο λογαριασμός» της κυβέρνησης για τα ανασφάλιστα»

19/12/2017

Σεμινάρια επαναπιστοποίησης μελών του ΣΕΜΑ σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική

19/12/2017

ΣΕΣΑΕ: «Μπορούμε και πάλι να κάνουμε τη διαφορά!»

19/12/2017

Δημοσιεύτηκε η Ετήσια Στατιστική Έκθεση της ΕΑΕΕ για το 2016

13/12/2017

Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Marketing on the GO: Μάρκετινγκ στην εστίαση!

12/12/2017

Ο ΟΑΣΕ συμμετέχει στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ

11/12/2017

Αποχωρεί από την προεδρεία του ΠΣΣΑΣ ο Δ. Γαβαλάκης μετά την εκλογή του στη Διοίκηση του ΕΕΑ

08/12/2017

Δήλωση Κώστα Μαρκουλιδάκη για τις εκλογές του επαγγελματικού επιμελητηρίου Πειραιά

08/12/2017

NP Ασφαλιστική: Δωρεάν POS προς τους Συνεργάτες της.

08/12/2017

EEAE: Ψηφίστε και στηρίξτε τους ασφαλιστές στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά

07/12/2017

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης ζωής από τη «4Life Direct»

07/12/2017

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

07/12/2017

ΕΑΕΕ: Ζημιές από ακραία καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις-πλημμύρα) στην Κρήτη, 26 Οκτωβρίου 2017

07/12/2017

Κ. Μαρκουλιδάκης: Οι ασφαλιστές ψηφίζουμε μαζικά στις 10 και 11 Δεκεμβρίου στον Πειραιά

07/12/2017

3η Παρουσίαση Ομιλητών της Ημερίδας MDRT Day in Thessaloniki: «Αποφάσισε…Δεσμεύσoυ…Πέτυχε»

07/12/2017

Σημαντική αύξηση στα μεγέθη για την NP ασφαλιστική στο 9μηνο 2017

07/12/2017

Συνεργασία της Ξηρογιαννόπουλος ΙΚΕ με τα καταστήματα iRepair

07/12/2017

Το κάλεσμα του Χάϊδου Ιωάννη προς τους Συναδέλφους-διαμεσολαβητές του Νομού Καβάλας για τις επικείμενες εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Καβάλας

07/12/2017

ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: 20 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά για τη θυγατρική του Ομίλου ΟΤΕ

07/12/2017

«Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση – Η Επόμενη Μέρα» : Διήμερο Διαδραστικό Συνέδριο της Υδρογείου Ασφαλιστικής και Υδρογείου Ασφαλιστικής Κύπρου

07/12/2017

H EEAE για τις εκλογές των Επιμελητηρίων

07/12/2017

O Δημήτρης Νανόπουλος στον ΣΕΣΑΕ !

30/11/2017

Η ΕΑΔΕ προτρέπει όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές να προσέλθουν στις εκλογές των κατά τόπους Επιμελητηρίων

29/11/2017

«Τον τρίτο νικητή του Crowdhackathon #Ιnsurance 2.0 βράβευσε ο ΣΕΜΑ»

29/11/2017

Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Marketing on the GO: Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ, με τον Αριστείδη Βασιλειάδη!

29/11/2017

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος στέκεται δίπλα στους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής

28/11/2017

Η μελέτη της ΕΑΕΕ για την ασφάλιση πληρωμάτων πλοίων 2016!

28/11/2017

ΕΕΑΕ: Θα στηρίξουμε τον Θεσμό που ανταποδίδει την στήριξη στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

28/11/2017

2η Παρουσίαση Ομιλητών της Ημερίδας MDRT Day in Thessaloniki: «Αποφάσισε…Δεσμεύσoυ…Πέτυχε»

28/11/2017

Π.Σ.Σ.Α.Σ.: Επιλογή έδρας από τους υποψήφιους στις Επιμελητηριακές Εκλογές

28/11/2017

«Αέρας Νίκης» στο Συνδυασμό «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και τον κ. Κώστα Μαρκουλιδάκη

27/11/2017

Η ΕΕΑΕ καταδικάζει τα συκοφαντικά σχόλια ασφαλιστικού διαμεσολαβητή κατά της προέδρου κας Δήμητρας Λύχρου.

27/11/2017

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέα Υπηρεσία Επείγουσας Τεχνικής Βοήθειας για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο

24/11/2017

Π.Σ.Σ.Α.Σ.: Δημοσιοποίηση υποψηφιοτήτων μελών μας στις εκλογές των κατά τόπους επιμελητήριων

24/11/2017

Ενημέρωση του ΣΑΔΧ για τα συνταξιοδοτικά – επενδυτικά προγράμματα

23/11/2017

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Στήριξη πλημμυροπαθών Δυτικής Αττικής

23/11/2017

«Αέρας Νίκης» στο Συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας»

22/11/2017

Η Ευρωκλινική Αθηνών στην ελίτ των νοσοκομείων : Αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Υγείας ως «Κέντρο τοποθέτησης ειδικών βιολογικών αορτικών βαλβίδων διαδερμικά ή διακορυφαία»

22/11/2017

Ο ΣΕΜΑ υποστηρικτής του Crowdhackathon #Ιnsurance 2.0

22/11/2017

Ενημερώθηκαν οι ασφαλιστές της Καβάλας για την επερχόμενη οδηγία IDD

22/11/2017

1η Παρουσίαση Ομιλητών της Ημερίδας MDRT Day in Thessaloniki: «Αποφάσισε…Δεσμεύσoυ…Πέτυχε»

20/11/2017

Κάλεσμα της ΕΕΑΕ προς τους επικεφαλείς των Συνδυασμών για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επεμελητηρίου Αθηνών

17/11/2017

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος

16/11/2017

O ΣΕΣΑΕ φιλοξενεί τον καθηγητή Δημήτρη Νανόπουλο

15/11/2017

Η οικογένεια της GLASSDRIVE® μεγαλώνει!

15/11/2017

Το 59% της παραγωγής του κλάδου Νομικής Προστασίας για το 2016 από τα ελεύθερα δίκτυα διαμεσολάβησης.

15/11/2017

11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ: Ο ασφαλιστικός κλάδος στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης προς τους ασφαλισμένους

14/11/2017

Η εκδήλωση του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. για την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης

14/11/2017

EAEE: Αύξηση 0,3% στην παραγωγή ασφαλίστρων στο εννεάμηνο

13/11/2017

Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος: “Να διασφαλιστεί η επί ίσοις όροις εφαρμογή της IDD”

13/11/2017

Συγκαλυμμένες απολύσεις και μειώσεις μισθών στον ασφαλιστικό κλαδο καταγγέλλει ο ΟΑΣΕ

13/11/2017

Ημερίδα για την IDD από την Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Π. Ενότητας Καβάλας.

13/11/2017

MATRIX BROKERS: Τροχιά ανάπτυξης καταγράφουν τα αποτελέσματα του 9μηνου

13/11/2017

Δημήτρης Αναστασίου: «Οι κρίσεις έρχονται και παρέρχονται, οι επαγγελματικές αξίες όμως δεν μεταλλάσσονται»

13/11/2017

Η εορταστική Ημερίδα του Συλλόγου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Σερρών!

10/11/2017

Δημοσιεύτηκαν οι εγκεκριμένες από τις εποπτικές αρχές καταστατικές αλλαγές του Επικουρικού Ταμείου (ΤΕΑΕΑΠΑΕ).

10/11/2017

Η ΕΑΔΕ σήμερα στο Ζάππειο

10/11/2017

Οι πολίτες εμπιστεύονται όλο και περισσότερο την ιδιωτική ασφάλιση

10/11/2017

Συλλυπητήρια του ΠΣΣΑΣ για την απώλεια του Γιάννη Διαμαντόπουλου

10/11/2017

Η «ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ BROKERS UNION

10/11/2017

Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Marketing on the GO: το Λογότυπο της επιχείρησης και η σημασία της σωστής δημιουργίας του!

09/11/2017

Προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ΜΜ Επιχειρήσεις. Γνωρίστε το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό!

08/11/2017

Παραίτηση Ζακ Καπουάνο από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ

08/11/2017

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εστιάζει στην εκπαίδευση των συνεργατών της με ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων σε όλη την Ελλάδα

08/11/2017

Ασφαλιστικά προϊόντα για μικρές επιχειρήσεις από την ARAG

08/11/2017

“MDRT Day in Thessaloniki”

06/11/2017

Τα συμπεράσματα από την συμμετοχή του ΣΕΜΑ στο Workshop της Bipar για την Οδηγία IDD στις Βρυξέλες

02/11/2017

Τα στελέχη των Ασφαλιστικών εταιριών μαγειρεύουν και προσφέρουν ξανά στην κοινωνία !

01/11/2017

ΣΕΜΑ: Συνάντηση των μεσιτών ασφαλίσεων με τη Βιοϊατρική

30/10/2017

5 Χρόνια Εγγύηση σε Μεταχειρισμένο; H Spotawheel μπορεί!

25/10/2017

Η ΕΑΕΕ καλεί τις ασφαλιστικές εταιρείες να ενταχθούν στο θεσμό της Διαμεσολάβησης (ΟΠΕΜΕΔ)

24/10/2017

Εκλογές στον Σύλλογο Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων. Όλοι οι συνδυασμοί.

23/10/2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του Κώδικα Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας Μελών του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

18/10/2017

Νέα γραφεία Ionios & Fortis Brokers στη Θεσσαλονίκη

18/10/2017

Η ΠΟΑΔ για τις εκλογές των Επιμελητήριων

17/10/2017

Επιβεβλημένη η ασφάλιση των διαδικτυακών κινδύνων

16/10/2017

Δωρεάν workshop: Παιχνίδια Πωλήσεων! Βελτιώστε τις τεχνικές σας στις πωλήσεις μέσα απο role playing games

16/10/2017

EAΔE: Γιατί είναι αναγκαία η αναβολή έναρξης της ισχύος της οδηγίας IDD για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

13/10/2017

Η 1η ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές του ΣΥΑΕ για το 2017.

12/10/2017

Το ΙΑΣΩ General ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Κ.Α.Ε. Πανιώνιο

12/10/2017

Τακτική Γενική Συνέλευση Σ.Α.Δ.Χ.

11/10/2017

Eurostatus Insurance & Qudos Hellas: Πρόσβαση στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών

11/10/2017

MetLife: Ισχυρότερο και μεγαλύτερο δίκτυο Advanced Benefit Club, περισσότερα προνόμια για τους ασφαλισμένους

10/10/2017

ΕΥ: Η πρώτη blockchain πλατφόρμα για τη ναυτιλιακή ασφάλιση είναι γεγονός

06/10/2017

ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΛΩΝ Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

05/10/2017

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 2016

05/10/2017

«Αναβολή εφαρμογής της IDD ζητεί ο ΣΕΜΑ»

04/10/2017

Ζημιές από την σεισμική ακολουθία με επίκεντρο το νησί της Κω

02/10/2017

ΕΑΕΕ: Αύξηση 0,6% παρουσίασε η παραγωγή ασφαλίστρων το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2017

29/09/2017

19η Συνάντηση Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών

29/09/2017

Eκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιριών

27/09/2017

Σχολές Γονέων

27/09/2017

Σήμερα η μεγάλη ημερίδα του insuranceforum.gr στην Ρόδο για όλη την ασφαλιστική αγορά.

22/09/2017

NP Insurance : Το ταξίδι στη Ρωσία προοίμιο για ένα δυναμικό φθινόπωρο

22/09/2017

NP Ασφαλιστική : Πορεία δυναμικής ανόδου στο οκτάμηνο 2017 για την Εταιρεία

22/09/2017

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ 8 χρόνια μετά

13/09/2017

H Μεσιτική Εταιρία Ασφαλίσεων Ξηρογιαννόπουλος ΙΚΕ αναζητά υπάλληλο γραφείου!

13/09/2017

Τα νέα της γραφεία εγκαινιάζει η Fortis Brokers Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη

12/09/2017

Βαβυλουσάκης και Συνεργάτες: μεγάλος χορηγός στη συνάντηση φίλων κλασσικών γερμανικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών

12/09/2017

Νέα Τιμολόγια & Σημαντικές Αλλαγές AXA PPP & BUPA

12/09/2017

Ασφάλιση ποδηλάτων & Ηλεκτρικών οχημάτων από την Ατλαντική Ένωση

05/09/2017

ΟΜΝΥΩ & BROKERS UNION: Μια συνεργασία που επιδιώκει να αλλάξει τα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά

30/08/2017

Περαιτέρω αύξηση μεγεθών για την HDI Global SE το πρώτο εξάμηνο του 2017

29/08/2017

Οι άνθρωποι του MCC MDRT στηρίζουν το Χαμόγελο του παιδιού

29/08/2017

Έρευνα για τις συντάξεις και τον συνταξιοδοτικό αλφαβητισμό

25/08/2017

Νέο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας, Χειριστή & Ιδιοκτήτη Drone από την ARAG

28/07/2017

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Χορηγός της Stoiximan.gr Basket League για έκτη χρονιά!

21/07/2017

Νέα πακέτα κατοικιών & Βελτίωση τιμολόγησης στα ισχύοντα πακέτα κατοικιών & επιχειρήσεων από την Ατλαντική Ένωση

21/07/2017

Αποστολή SMS Μηνυμάτων για την Έγκαιρη Ασφάλιση των Πελατών από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

18/07/2017

Με τον Ερμή της PK Data στη φαρέτρα της σχεδιάζει η Brokers Union να γίνει η Νο.1 μεσιτική

17/07/2017

Prime Insurance: Online Πληρωμή Ασφάλιστρων με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του εταιρικού website

14/07/2017

Νέα στελέχη & νέος στρατηγικός σχεδιασμός για την BROKERS UNION ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ

14/07/2017

Οργανωτικές Μεταβολές στην Interamerican

14/07/2017

ARAG Thinkspace: Συλλογική σκέψη, δράση & δημιουργικότητα

13/07/2017

Περισσότερα προνόμια στα προγράμματα υγείας MEDISYSTEM/MEDIHOSPITAL BENEFIT & OPTIMUM από την INTERAMERICAN

13/07/2017

Προγράμματα Ασφάλισης Κυνηγών από την Interamerican

10/07/2017

Brokers Union Μεσίτες Ασφαλειών Α.Ε: Ανοιχτή πρόσκληση σε συνάντηση Πωλήσεων στις 13 Ιουλίου

06/07/2017

Ανακοίνωση πένθους από την ΦΙΛΗΣGlass για την αιφνίδια απώλεια του Γιώργου Φίλη

05/07/2017

Πιστοποιήσεις για νεαρούς μεσολαβητές από τον όμιλο ARAG – Επίλυση διαφορών στα σχολεία

03/07/2017

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Φροντίζει για τις σπουδές των πελατών και συνεργατών της Συνεργασία για 2η συνεχή χρονιά με το UCLan Cyprus

28/06/2017

Νέο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Αγροτών από την ARAG

27/06/2017

Ο Όμιλος της ARAG εμφανίζει και πάλι αισθητή αύξηση στην είσπραξη ασφαλίστρων και μεγάλη αύξηση στο αποτέλεσμα του έτους

21/06/2017

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εγκαίνια νέου ασφαλιστικού γραφείου στην Κεφαλονιά

19/06/2017

Καλοκαιρινή προσφορά στο πρόγραμμα αυτοκινήτου «Auto Basic» από την INTERAMERICAN

09/06/2017

Ειδικές εκπτώσεις στον Κλάδο Οχημάτων από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

09/06/2017

Αναπροσαρμογή τιμολόγιου προσωπικών ατυχημάτων νόμιμων αλλοδαπών από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

09/06/2017

Αναπροσαρμογή ασφάλιστρων παλαιών προγραμμάτων νοσοκομειακής περίθαλψης από την INTERAMERICAN

08/06/2017

Αιμοδοσία στην Υδρόγειο Ασφαλιστική διοργανώνει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

29/05/2017

Αυξημένο ενδιαφέρον για τα προϊόντα Υγείας της ΟΜΝΥΩ

23/05/2017

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέο Πρόγραμμα Αστικής Ευθύνης Τουριστικών Επιπλωμένων Κατοικιών από ιδιώτες – Για ενοικιάσεις κατοικιών μέσω διαδικτύου-

11/05/2017

Νέο Πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Επιπλωμένων Τουριστικών Κατοικιών από Ιδιώτες από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

05/05/2017

Το 1ο Συνέδριο Ασφάλισης Πιστώσεων από την Atradius Ελλάδος

25/04/2017

Το νέο τεύχος του περιοδικού VOICE της Υδρογείου Ασφαλιστικής κυκλοφόρησε με κεντρικό θέμα την Ασφάλιση Τουριστικών Επιχειρήσεων

24/04/2017

Ενημερωτική εκδήλωση για την ασφάλιση πιστώσεων από την Atradius

18/04/2017

Η INTERAMERICAN σε συνεργασία με την ΠΟΞ, ανανεώνουν την συμφωνία για το πρόγραμμα ασφάλισης Hotel Insurance, με συντονιστή την Κ2 Insurance Risk Management Consultants

10/04/2017

Η GAMA Hellas στην καρδιά των εξελίξεων της Παγκόσμιας Ασφαλιστικής Βιομηχανίας

06/04/2017

Ενημερωτική εκδήλωση της Atradius: «Ασφάλιση Πιστώσεων: Μονόδρομος στην πορεία για υγιή οικονομική ανάπτυξη»

05/04/2017

Παρουσία MYDIRECT στο συνέδριο «Καλές πρακτικές στην εξυπηρέτηση πελατών»

04/04/2017

Ο Σεραφείμ Αίσωπος, Σύμβουλος Διοίκησης και Ανάπτυξης στην Υδρόγειο Ασφαλιστική

28/03/2017

Μείωση του τιμολογίου αυτοκινήτου κατά 20% από την Prime Insurance

28/03/2017

Αναπροσαρμογές ασφάλιστρων στα προϊόντα MEDISYSTEM από την Interamerican

28/03/2017

Νέα τιμολόγηση αστικής επαγγελματικής ευθύνης ιατρών από την Ατλαντική Ένωση

27/03/2017

Α. Κασκαρέλης: «Η Υδρόγειος και οι συνεργάτες της αποτελούν μία συλλογική οντότητα που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την αλληλοεκτίμηση»

23/03/2017

Βελτίωση τεχνικού αποτελέσματος για την HDI Global SE

23/03/2017

Οργανωτικές μεταβολές στην Interamerican

22/03/2017

Νέο τιμολόγιο ενοικιαζόμενων οχημάτων από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

21/03/2017

NP ασφαλιστική : Μειώσεις ασφαλίστρων στο αυτοκίνητο και αυξήσεις μισθών και μπόνους στους εργαζόμενους

09/03/2017

REAL Insurance Brokers: Αναδιοργάνωση και νέες υπηρεσίες προς τους συνεργάτες!

06/03/2017

Η Α Τeam της Εθνικής Ασφαλιστικής παρουσιάζει το νέο Site για την ενημέρωση των καταναλωτών στα προϊόντα ΖΩΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ

03/03/2017

Διεύρυνση συνεργασίας για την ασφάλιση iPhone & iPad από την ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ

24/02/2017

FIRSTHEALTH από την ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

21/02/2017

Mega Brokers : Απονεμήθηκαν βραβεία διάκρισης στους συνεργάτες της Βορείου Ελλάδος

21/02/2017

Η SAP και η Swiss Re καινοτομούν στον ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό τομέα

20/02/2017

Κοπή πίτας 2017 της ARAG για συνεργάτες & δικηγόρους Αθηνών

14/02/2017

Ydrogios App: Υπολογισμός Ασφαλίστρων, Βοήθεια και Υπηρεσίες…με ένα tap!

10/02/2017

Έναρξη Δραστηριοτήτων IGI London, και Ερμής Αλληλασφαλιστικός

08/02/2017

Ομαδικές ασφαλίσεις: Μια ακόμη δυναμική παρουσία της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ με προστιθεμένη αξία

06/02/2017

Allianz Ελλάδος : Ανακοίνωσε τον Οδηγό Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για το Α΄Εξάμηνο του 2017

24/01/2017

Συνεχίζει αναπτυξιακά το Agency της Metlife

23/01/2017

Allianz Ελλάδος: «Ανάπτυξη με σταθερά βήματα σε ασταθές οικονομικό περιβάλλον»

20/01/2017

Η Life Plan insurance συνδεδεμένο μέλος της Limra από 1/1/2017

05/01/2017

Εκδηλώσεις ενημέρωσης συνεργατών από την ERGO

04/01/2017

Interamerican: Προσθήκη 685 νέων ασφαλιστικών συμβούλων το 2016

30/12/2016

Interamerican: νέοι όροι ασφάλισης για τα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων

23/12/2016

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά

16/12/2016

Βράβευση myDirect στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών

16/12/2016

Κυκλοφόρησε η περιοδική ενημερωτική έκδοση VOICE Δεκεμβρίου 2016 της Υδρόγείου Ασφαλιστική

09/12/2016

«Μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στην αγορά των ΜΗΣΥΦΑ και των Καλλυντικών»

06/12/2016

Η UIA σε νέες εγκαταστάσεις

25/11/2016

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για το δίκτυο συνεργατών της

22/11/2016

Ισχυρά καθαρά κέρδη για τον Όμιλο Talanx, που εκπροσωπείται στη χώρα μας από την HDI Global SE

10/11/2016

Οι Βαβυλουσάκης και συνεργάτες παρέχει τη τεχνογνωσία της στην Union Insurance Agents

17/05/2016

Η AIB με την NASCO FRANCE δυναμικά στη Ναυτιλία

25/04/2016

Ημερίδες ζωής και υγείας από την INFOTRUST s.a. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

31/03/2016

Συνεργασία MG Insurance Stategy & Ξηρογιαννόπουλος ΙΚΕ για την ασφάλιση iphones & ipads της iStorm

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα