Σάββατο 20 Ιουλίου 2019,

Η Απόλλων δημιουργεί το forum “thinkers ahead”

Στη δυναμική του δικτύου της επενδύει η διοίκηση της Απόλλων προχωρώντας στη δημιουργία forum συνεργατών που συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση της στρατηγικής ανάπτυξης της Εταιρείας.

Η ομάδα “Apollon Thinkers Ahead” πραγματοποιεί συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα και συμβάλλει σημαντικά στο σχεδιασμό πολιτικών στην Εταιρεία ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας και διαλόγου.

Όπως εξηγεί, η Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια στην Απόλλων «Οι συνεργάτες μας αποτελούν το μέσο σύνδεσής μας με την κοινωνία, έχουν εικόνα σχετικά με τις τάσεις που διαγράφονται και μπορούν μέσα από συλλογικές διαδικασίες να συμβάλλουν σημαντικά στην εξέλιξη της Εταιρείας μας. Μέσα από τους “Apollon Thinkers Ahead” δίνουμε στους ανθρώπους μας βήμα για να διατυπώσουν τις απόψεις τους και ενισχύουμε την επικοινωνία και τη διάχυση της πληροφορίας ενδοεταιρικά. Η ομάδα αυτή είναι ήδη ενεργή και τα συμπεράσματά της παίζουν καθοριστικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων».

Η ενέργεια της Απόλλων αποτελεί μέρος της συνεργατοκεντρικής της φιλοσοφίας, βάσει της οποίας ο συνεργάτης έχει πολυδιάστατο ρόλο και αποτελεί συνδιαμορφωτή της εταιρικής στόχευσης.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα