Τρίτη 21 Μαΐου 2019,

Διαχείριση ναυτιλιακών κινδύνων από την KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY

Ο συνδυασμός εμπειρίας και τεχνογνωσίας των ανθρώπων της KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY στην διαχείριση ναυτιλιακών κινδύνων και στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση είναι μοναδικός στην αγορά. Η εταιρία, σε συνεργασία με κορυφαίους ασφαλιστές της αγοράς, μπορεί να παρέχει κάλυψη σε πολλές κατηγορίες κινδύνων και συγκεκριμένα:

 

Protection & Indemnity

Η εταιρία συνεργάζεται με κορυφαίους Ασφαλιστές του International Group of P&I Associations (IG), το οποίο παρέχει κάλυψη στο 90% του παγκόσμιου Στόλου. Συμβάλλεται απευθείας με τους πλέον ανταγωνιστικούς και πρωτοπόρους Διαχειριστές ώστε να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή πρόταση ασφάλισης για κάθε ένα από τους συνεργάτες της. Δίνει καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό ώστε να καλύπτι όλες τις ανάγκες των ασφαλισμένων της.

HULL & MACHINERY ( Μηχανικές βλάβες, άξονας, προπέλα)

Παρέχεται κάλυψη για ζημιές που θα προκληθούν στο πλοίο, συμπεριλαμβανομένης και της ολικής καταστροφής ή απώλειας. Πρόκειται για θεμελιώδη προστασία του πλοίου που συμπεριλαμβάνει τις μηχανές και τον μηχανολογικό εξοπλισμό σε περίπτωση ζημιάς.
Η KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY είναι σε θέση να προσφέρει πληθώρα ασφαλιστικών προτάσεων υποστηριζόμενες από κορυφαίους Ασφαλιστές της Διεθνούς Αγοράς, σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ανάληψης κινδύνων και διαχείρισης ζημιάς.

 

ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (Κάλυψη σε όλους τους τύπους)

Παρέχει κάλυψη σε όλους τους τύπους και μεγέθη σκαφών αναψυχής (Yachts, Super Yachts and Mega Yachts) ιδιωτικής και επαγγελματικής χρήσης. Με την υποστήριξη των πλέον εξειδικευμένων Ασφαλιστών μπορεί να παρέχει λύσεις για τα την κάλυψη μηχανικών βλαβών, άξονα, προπέλα, κινδύνους πολέμου, ευθύνη υδάτινων αθλημάτων, Νομικής προστασίας κλπ.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Στόχος των ανθρώπων της KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY είναι να προσφέρει πρωτοποριακές ασφαλιστικές λύσεις σε κάθε τομέα δραστηριότητας ώστε να επιτυγχάνει μαζί με τους συνεργάτες της την πρόληψη κινδύνων και την προστασία των οικονομικών συμφερόντων των ασφαλισμένων.

ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Μηχανικές βλάβες, άξονας, προπέλα)

Η κάλυψη παρέχεται για ευθύνες που μπορεί να προκύψουν από την λειτουργία της μαρίνας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν την επιμέλεια και διαχείριση των πλοίων/σκαφών. Η κάλυψη περιλαμβάνει έκθεση σε κίνδυνο τόσο από στεριάς όσο και από θάλασσα.

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (Ιδιοκτησία και Ευθύνη)

Τα ναυπηγεία εμπεριέχουν χιλιάδες σύνθετους κινδύνους, το γραφείο μας μπορεί να αναγνωρίσει και να καλύψει τις ανάγκες κάθε ναυπηγείου οι οποίες προέρχονται από ένα μεγάλο ποσοστό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων του μεγέθους και του αντικειμένου των ενεργειών.

Μάθετε περισσότερα για την KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY

http://gkaravias.gr

Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους της KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY

http://gkaravias.gr/contact/

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

26/02/2019

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Αγροτικής Ασφάλισης στην Ευρώπη θα παίξει η ελληνική Ασφαλιστική Αγορά και η Karavias Underwriting Agency

07/11/2018

Τα καινούρια γραφεία της Mega Brokers σηματοδοτούν τη νέα εποχή της εταιρείας

07/11/2018

Η Karavias Underwriting Agency Ασφαλίζει την «Art Thessaloniki»

23/10/2018

Επιβράβευση της 8ετούς Θητείας του Γ. Καραβία στο «τιμόνι» του ΣΕΜΑ

05/07/2018

O Γιώργος Καραβίας λανσάρει την τέχνη του «Micro Underwriting»

25/05/2018

Τί είναι το Open Market και πώς η Karavias Underwriting Agency μπορεί να βρει λύσεις για δύσκολους ασφαλιστικούς κινδύνους.

21/03/2018

Motor Insurance από την Karavias Underwriting Agency

12/03/2018

Η Karavias Underwriting Agency στο Οινόραμα 2018.

02/03/2018

Κάλυψη μικρών κοσμηματοπωλείων χωρίς πραγματογνωμοσύνη από την KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY!

10/10/2017

Η Karavias Underwriting Agency, Χορηγός Ασφάλισης στην έκθεση «Art take over» του The Mall Athens

06/09/2017

Προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από την Karavias Underwriting Agency

05/07/2017

Μεγάλη ανταπόκριση της αγοράς στο νέο πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης «Travel Insurance» της Karavias Underwriting Agency.

20/10/2016

H Εκδήλωση της Karavias Art Insurance

19/05/2016

Η KARAVIAS ART INSURANCE για ακόμη μια χρονιά χορηγός στην έκθεση ART ATHINA 2016

19/04/2016

H Karavias Underwriting Agency (Coverholder at Lloyd’s) σε συνεργασία με την Alexander Moore AE (SAP Golden Partner) επιλέγει το SAP BusinessOne/InsuranceOne για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα