Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024

Για 8η χρονιά η INTERLIFE δίπλα στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Δημοσίευση: 04/05/2022

Για 8η χρονιά φέτος η INTERLIFE Ασφαλιστική υποστηρίζει ως χορηγός την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ), ασφαλίζοντας όλα τα διασωστικά της σκάφη, τα οχήματα και τα drones, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «προσφέρω ..αλλιώς» που υλοποιεί.

Η INTERLIFE στέκεται, επιπλέον, αρωγός στο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο της ΕΟΔ, συγκεντρώνοντας μέσω του Ανθρώπινου Δυναμικού της, τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης, που προσφέρονται από εθελοντές της οργάνωσης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Τα 24 συνολικά διασωστικά σκάφη της ΕΟΔ επιχειρούν, συνδράμοντας το έργο του Λιμενικού Σώματος, σε ένα μεγάλο μέρος της επικράτειας, ενώ είναι σε θέση να ανταποκριθούν και στα πιο απαιτητικά περιστατικά, καθώς φέρουν πλήρη εξοπλισμό έρευνας και διάσωσης. Την τελευταία χρονιά συμμετείχαν σε πάνω από 100 επιχειρήσεις πανελλαδικά, προσφέροντας βοήθεια σε τουλάχιστον 500 ανθρώπους που αντιμετώπισαν κίνδυνο στη θάλασσα, ταυτόχρονα, όμως, αξιοποιήθηκαν και για τις εκπαιδεύσεις που πραγματοποιεί το Τμήμα Υγρού Στοιχείου της ΕΟΔ.

Με τη βοήθεια της INTERLIFE, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης είναι σε θέση να συνεχίσει την αποστολή της, που είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής!

Ευχαριστούμε πολύ!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»