Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Β’ Κλινική Μαστού ΙΑΣΩ: Επιστημονικές Εκδηλώσεις με θέμα: “Διαχείριση του Καρκίνου του Μαστού”

Δημοσίευση: 16/02/2022

Η Β’ Κλινική Μαστού του ΙΑΣΩ διοργανώνει μια σειρά Επιστημονικών Εκδηλώσεων με θέμα “Διαχείριση του Καρκίνου του Μαστού” για το Επιστημονικό Έτος 2022, στις οποίες θα συμμετέχουν προσκεκλημένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο.

Το 1ο Σεμινάριο με θέμα: “Η σημασία και η συμβολή των μονάδων Μαστού στην Ολική Επιβίωση των ασθενών με Καρκίνο”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 17:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ (Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι). Ομιλητής θα είναι ο κ. Dr. A. Costa, Γενικός Γραμματέας Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας.

Επιστημονικός Υπεύθυνος είναι ο κ. Γρηγόριος Ξεπαπαδάκης, MD, PhD, Χειρουργός Μαστού, Διευθυντής Β’ Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ και Συντονιστής ο κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος, MD, Χειρουργός Μαστού, Επιμελητής Β’ Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ, ESO Ambassador.

Στόχος της Επιστημονικής Εκδήλωσης είναι η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, η ενημέρωση για τα τελευταία δεδομένα που αφορούν στη Διαχείριση του Καρκίνου του Μαστού, καθώς και η προαγωγή της έρευνας. Η διαρκής εκπαίδευση και ενημέρωση των νέων και παλαιότερων συναδέλφων, είναι σήμερα πιο πολύτιμη από ποτέ.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε χειρουργούς μαστού, γυναικολόγους, ακτινολόγους, ογκολόγους, ειδικούς υπερήχων και κλινικούς ιατρούς με βασικές και προηγμένες γνώσεις στις νόσους του μαστού ενώ η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Οι ιατροί θα έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία, αλλά και μέσω Live Streaming. Η εγγραφή για τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα στοιχεία τους στο ακόλουθο link: https://bit.ly/3HNqjmW

Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Σεμιναρίου, μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link: https://bit.ly/3rE9cOP. Η εγγραφή για τη δια ζώσης παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα εγγραφής και να την αποστείλουν στο email: congress2@prctravel.gr

Επίσημη γλώσσα του Σεμιναρίου θα είναι η Αγγλική.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 7711673 (Γραμματεία Εκδήλωσης / PRC Congress & Travel) ή 210 6383906  (Πωλίνα Βαλάσση – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Εκδήλωση εδώ

Β’ Κλινική Μαστού ΙΑΣΩ: Επιστημονικές Εκδηλώσεις με θέμα: "Διαχείριση του Καρκίνου του Μαστού"

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»