Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019,

Ποιοί Είμαστε

Το insuranceForum.gr βρίσκεται στον αέρα από τον Νοέμβριο του 2010 και ξεκίνησε υπό την μορφή forum συζητήσεων μεταξύ ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Σήμερα αποτελεί το κεντρικό portal ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αφορά με το forum να παραμένει ενεργό και να αποτελεί ένα κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών για ζητήματα που αφορούν την ιδιωτική ασφάλιση.

Το insuranceForum.gr δέχεται καθημερινά χιλιάδες επισκέψεις από επαγγελματίες, κυρίως ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στελέχη επιχειρήσεων, οι οποίοι ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις και ταυτόχρονα παρακολουθούν σε μία σελίδα συγκεντρωμένες όλες τις ειδήσεις του κλάδου, ακόμη και από άλλα κλαδικά ηλεκτρονικά μέσα.

Στο insuranceForum.gr έχουν αναπτυχθεί μέχρι στιγμής χιλιάδες θέματα συζήτησης και αποτελεί πλέον ένα πραγματικά αξιόπιστο εργαλείο ενημέρωσης της ασφαλιστικής αγοράς.

 

Το forum του insuranceforum.gr ειναι μία διαδικτυακή κοινότητα που ως σκοπό έχει την ανταλλαγή αποψεων που αφορούν την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά και είναι απόλυτα ανεξάρτητο και ελευθερο έκφρασης αλλα και απουσίας οποιασδήποτε παρέμβασης στους διαλόγους και τις συζητήσεις των μελών. Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων και καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να ανταλλάσουν απόψεις ελεύθερα και χωρίς καμιά παρέμβαση των διαχειριστών του forum για τα ασφαλιστικά δρώμενα και γενικότερα τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς. Τα θέματα που έχουν αναπτυχθεί μέχρι σήμερα είναι  περισσότερα από 8.000 θέματα και έχουν δημοσιευθεί πάνω από 70.000 απαντήσεις μελών, αριθμοί που καθημερινά πολλαπλασιάζονται.

Απο τον Νοέμβριο του 2015 το insuranceforum.gr βρίσκεται κάτω απο την «ομπρέλα» της Insurance Innovation μίας δυναμικά αναπτυσόμενης εταιρείας παροχής υπηρεσιών ενημέρωσης και εκπαίδευσης που δραστηριοποιείται στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Διαχειρίζεται τις κλαδικές ιστοσελίδες:

  • insuranceforum.gr (δημοσιογραφική ιστοσελίδα),
  • insurancewebinars.gr (εκπαιδευτική ιστοσελίδα) και

Διοργανώνει και διεξάγει Συνέδρια, Ημερίδες, σεμινάρια και webinars σε Ελλάδα και Κύπρo.

Το 2015 εισήλθε στον εκδοτικό τομέα εκδίδοντας το πρώτο βιβλίο–οδηγό για το νέο Ευρωπαϊκό πλαίσιο φερεγγυότητας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με τίτλο «Solvency II – Η μεγάλη εικόνα».

Περισσότερες πληροφορίες για την insurance innovation απο την ιστοσελίδα www.insuranceinnovation.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μητροπόλεως 14, Θεσσαλονίκη,

ΤΚ. 54624

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2315 311282, 2312 201003

[email protected]

 

  • Κοινοποιήστε το άρθρο

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα